Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha jól nézek ki de antiszociál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jól nézek ki de antiszociális és mizantróp vagyok jelenleg egzisztencia nélkül akkor fölösleges ismerkedni?

Figyelt kérdés

Általában jól megvagyok egyedül és nem kell az emberek társasága, de néha hiányzik egy társ aki elfogad ilyennek is akár.

26F

2017. júl. 4. 22:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

Én is hasonló vagyok, és én már megszerettem az egyedüllétet. Neked is ezt javaslom, Kérdező, pláne hogy manapság az emberek egyre nagyobb százaléka méltó a gyűlöletre, mert egyszerűen szubhumán selejt.

Sokkal jobban jársz, mintha beleölnél rengeteg pénzt, időt és energiát a párkapcsolatokba, amit aztán majd talán sohanapján egyszer visszakapsz.

2017. júl. 4. 23:00
 12/21 A kérdező kommentje:

Persze mert te fszagyerek vagy aki sz@rik mindenre. Elmondanám hogy aki tényleg sz@rik mindenre annak előbb-utóbb konkrétan ki kell vonulnia a társadalomból.

Te csak azért hangoztatod ezt mert ettől menőbbnek érzed magad, az ilyeneket valójában nagyon is érdekli hogy mit gondolnak róla mások.

2017. júl. 4. 23:06
 13/21 A kérdező kommentje:
11 - szeretem az egyedüllétet sőt igénylem is, de talán érdemes változtatni ezen mert alapvetően nem vagyok boldog így.
2017. júl. 4. 23:08
 14/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, és mi akadályoz meg benne? Én meg tudom oldani, hogy hetekig ne találkozzak élő emberrel, ha nem akarok. Hidd el, nem ördöngősség. Utazásból, hobbiból, melóból is simán lehet olyat választani, hogy senkivel nem kell jópofiznod.

Ám attól miért lenne valaki "menő", ha mizantróp? Konkrétan a bulikirály társasági pénzes arcok azok, akiket menőnek titulálnak, többek közt a nők is.

Ha hót egyedül vagyok, hol nem szarom telibe szerinted, hogy az emberek gondolnak-e rám, és ha igen, akkor mit? A Holdat se érdekli, ha pár rühes korcs megugatja.

2017. júl. 4. 23:08
 15/21 A kérdező kommentje:

Hol írtam ilyet hogy a mizantróp menő? Valamit eléggé félreértettél.

Azokról beszéltem akik tolják ezt a flegma szarok bele mentalitást hogy ő az élet császára, de közben a facebookon nézegeti 5percenként a lájkokat meg várja a pozitív visszacsatolást hogy mekkora fszagyerek. Mert vannak ilyen ismerőseim is, de ez pont hogy nem egyenlő a valódi mizantrópiával :)

2017. júl. 4. 23:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Jaaa :) oké, azt hittem a #12 válasz nekem jött. Akkor elnézést.
2017. júl. 4. 23:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Azért azt tisztázzuk, mit értesz antiszoc és mizantróp alatt. A szót emberkerülőkre és embergyűlölőkre is használják a köznyelvben, emberkerülőkkel szeretek ellenni, némelyest jobbnak tartom, mint azokat, akik mindig a másik valagában vannak és képtelenek kicsit magukban elmolyolni, az embergyűlölettel másképp vagyok. Eleve az nálam meredekebb, ha valaki bármit tud gyűlölni, vagy pofákat vág, ha neadjisten társaságba megyünk (nem vagyok nagy társasági ember, de az izoláció nem bírnám). Amúgy hülyeség, hogy nincs Tinderen ilyen, minden második ilyen kb. Van a bulis, a külföldi, a hipszter és ez. Átfedések lehetnek.
2017. júl. 5. 00:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Megbuktál, mert az aszociális, nem antiszociális.
2017. júl. 5. 01:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha mizantróp is, akkor elvileg lehet antiszociális.
2017. júl. 5. 01:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Előbb köpöm le magam, minthogy társadalmi elvárásból összejöjjek akárkivel. És eddig még senki nem jött, hogy vasvillával kikergessen a társadalomból.
2017. júl. 5. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!