Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok ismerkedni, problémás kezdetek, vélemények a lentebb leírt esetről?
Mivel személyesen egyáltalán nem megy a csajozás és neten is elég nehéz, emiatt csak az utóbbit tudom használni. Pár napja bejelöltem egy csajt, aki vissza is igazolt. Írtam neki, hogy nem-e baj a jelölésem és mondta, hogy nem. Ezután próbáltam nem nyomulós és érdeklődő lenni. (Csaj haverjaim szerint nem úgy írtam, mint ahogy nekik szoktak írni azok a kanos srácok, akik gyorsan kapcsolatba akarnak lépni.) És erre már nem írt vissza semmit sem.
Mielőtt mondanátok, hogy nem neten kellene ismerkedni szólok, hogy személyesen tényleg nem tudok, mert például elhányom magamat, dadogni fogok, értelmetlenül fogok beszélgetni, stb. És egy kis alkohollal a szervezetemben sem megy. 21/f
nem-e baj h bejelöltelek?
ez mi a fsz?
férfi vagy vagy egy kis nyálgép?
ha már visszajelölt, ne ilyen kis nyámnyila szöveggel írj rá.
hanem azzal h: szia. nem ismerjük egymást (még) de én szívesen változtatnék ezen ;) mit gondolsz?
csináj fészre stílusos képeket, akár menj el fotóshoz, és lövess jókat.
1.: Azzal a szöveggel már felsültem, ami pedig nem volt jó, azokat hanyagolom. És van kint képem, ismerősök szerint nagyon is jó (nem szelfi, hanem egy adott helyzetben lefotóztak).
2.: Nem láttam még a lányt a képein kívül.
Neten nagyon alacsony hatékonysággal lehet ismerkedni, főleg előzmények, közös téma nélkül, úgyhogy számítani kell rá, hogy sok ilyen helyzet lesz.
Nem nagyon vannak csodaszövegek vagy csodamódszerek, és úgy általánosságban semmilyen kiskapu, amivel átugorhatnád az ismerkedési fázist és egyből kapcsolatba kerülsz.
Valószínűnek tartom, hogy nem jól állsz hozzá az egészhez.
Egyrészt: hogy állsz a nőkhöz? Lefogadom, hogy saját magad fölé helyezed őket, és titokzatos, mély, magasabb rendű lényeknek tekinted őket, ezért rendeled rögtön alá magad. Nos, ezt ne tedd. Meg kell tanulni valós emberekként kezelni másokat.
Másrészt: mit gondolsz egy ismeretlen lányról, akinek épp írsz? Gyakran előfordul, hogy "azonnal" szerelmes leszel? Ha igen, az egy gyakori hiba. Mindig jusson eszedbe ilyenkor, hogy semmit sem tudsz az illetőről, maximum pár felszínes, semmitmondó adatot, amit könnyű úgy értelmezni, ahogy szeretnéd. Amíg nem ismered meg a valódi értékeit valakinek, addig a "szerelmet" csak a saját idealizált nőképed iránt érzed és nem iránta. Úgyhogy légy ezzel óvatos, ha valakivel nem is találkoztál még és mégis beleestél, tudd, hogy az agyad játszik csak veled.
Harmadrészt: hogy állsz az ismerkedéshez? Miért akarsz túllenni ezen az első, bizonytalan szakaszon? Pontosan mi az, ami miatt ennyire izgulnál személyesen? Én arra tippelek, hogy a fentiek miatt: elnyomod a saját igényeidet, eleve alárendeled magad, és megbénít a megfelelési kényszer. Azon görcsölsz, hogy megfelelj egy képzeletbeli forgatókönyvnek, mert ha ez sikerül, akkor "összejön" a dolog és onnantól fogva minden menni fog. Sajnos nem így van. Az ismerkedés arra való, hogy jól érezzétek magatokat, és közben olyan (valós!) értékeket fedezzetek fel egymásban, amik vonzóvá, érdekessé tesznek.
A netes ismerkedés erre csaknem alkalmatlan. Neten mindenki torz képet mutat magáról, amit mások még torzabban értelmeznek. Arra jó lehet, hogy közös témákat adjon és megteremtse az érdeklődést a személyes beszélgetéshez. És ami még nagyon fontos: sose terheld meg elvárásokkal az ismerkedést! Ne a gyermekeid anyját, ne a tökéletes párt akar megtalálni, ne a tökéletes pasit próbáld alakítani, mert attól parázol ennyire. Keress valódi értékeket valódi emberekben. Ne rendeld alá magad, ne törleszkedj, mondd ki a véleményedet, dönts, ha kell, irányíts. És még egyszer: a kapcsolat majd jön magától, csak érezzétek jól magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!