Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 29 évesen nettó 180 ezer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen nettó 180 ezer forintos kereset (Budapesten), mamahotelben lakva, ugye ultra gáz vagyok a nők szemében?

Figyelt kérdés

Nem nagyon merek csajozni - igazából sosem csajoztam, úgy, mint a kortársaim -, mert arra gondolok, hogy ronda, unalmas, bénanak gondolnak, majd a lányok.

Talán már öreg is vagyok, hogy csajozzak. :(

2017. júl. 3. 13:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
40%

Én netto 200-at keresek, amiből fenn tudok tartani egy albérletet és egyedül nevelem a gyerekem.

Számomra az a gáz, hogy ekkora kereset mellett otthon lébecolsz és semmilyen perspektívád nincs. Hát nem tudom, én 29 évesen nem szeretnék anyuka mellé felmenni mondjuk egy jól sikerült randi után. Ez egy kor felett már alap. Főleg, ha megteheti az ember, ahogy te is megtehetnéd. De gondolom ultrakényelmes otthon anyuci szárnyai alatt. Igen. Gáz

2017. júl. 3. 14:44
 22/29 anonim ***** válasza:
Budapesten ez tényleg nem kirívó szerintem. Én 230 körül keresek, pedig semmi extra meló. Ismerőseim is így. Apukám szakmunkásai meg szerintem 1,5szer ennyit, szóval nem diploma kérdése.
2017. júl. 3. 14:45
 23/29 anonim ***** válasza:
50%

19 vagyok.

Visszaszívok mindent!

Most olvasom, hogy jársz prostizni. Innentől a "bottal se" kategóriába esel. Bocsi!

2017. júl. 3. 14:47
 24/29 anonim ***** válasza:
48%
Biztos, hogy en sem mennek fel az anyukáddal közös otthonodba, szex celjabol plane nem. Viszont a lakasomba sem szoktam felengedni a ferfit egy ideig /sokkal egyszerűbb felpattanni es eljönni tőle, mint kipaterolni.../. Ezert nem ismerkednek olyan ferfivel, aki a szüleivel lakik.
2017. júl. 3. 14:55
 25/29 anonim ***** válasza:

A mamahotel akkor gáz, ha főz, mos takarít rád és a s*gged is kitörli. Spórolásból együtt lakni fiataloknál nem gáz. De a spórolás miatt nem szüskéges, hogy ki is szolgáljanak.

Nálam a prostizás az, ami eleve kizáró ok.

2017. júl. 3. 16:26
 26/29 anonim ***** válasza:
88%

Igen, gáz. Nem a fizetésed, hanem az, hogy prostizásra költötted és semmit nem voltál képes megspórolni.

23/L

2017. júl. 3. 16:29
 27/29 anonim ***** válasza:
42%
Majd megveri az Isten az itt észt osztó nagylovon ülő nőket. Mindig megkapják a magukét. Ezekből lesznek az elvált, gyerekes, vagy szingli 40 es macskás nők.
2017. júl. 3. 23:06
 28/29 A kérdező kommentje:
Összesen 60 ezret költöttem hivatásos hölgyekre. Ez nem akkora összeg, ami földhöz veri valakinek a költségvetését.
2017. júl. 4. 09:49
 29/29 anonim ***** válasza:

kit érdekel mennyit keresel? kit érdekel, otthon laksz e?

én 120 at keresek, kényszerből vagyok otton és nem azért, mert kinyalnak.

Kit érdekel ki mit gondol? Élsz, ahogy élsz.

2017. júl. 4. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!