Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen nettó 180 ezer forintos kereset (Budapesten), mamahotelben lakva, ugye ultra gáz vagyok a nők szemében?
Nem nagyon merek csajozni - igazából sosem csajoztam, úgy, mint a kortársaim -, mert arra gondolok, hogy ronda, unalmas, bénanak gondolnak, majd a lányok.
Talán már öreg is vagyok, hogy csajozzak. :(
Tessék?
Milyen privát üzenetek?
Nem vagyon nő de szerintem sz... le más véleményét.
Ha neked így jó kinek mi köze.
" De a fizetes nem gáz, normál átlagfizu"
hogy lenne már átlag? baromi jó fizu. az átlag 100-120 körül van.
Tegyük fel életed első negyedében nem voltál túl előrelátó, megesik, de ettől még komoly, tisztességes férfi vagy és jól kijövünk egymással, akkor én nem vetném el az ismerkedés lehetőségét csak ennyi alapján.
De nekem azért fontos lenne, hogy innentől komolyabb pénzügyi tervvel rendelkezz a jövődre nézve, illetve igyekezz minden adósságot kiegyenlíteni, hogy legalább ne mínuszban legyél. Utána pedig koncentrálj az előrelépésre, és a fenti tervek megvalósítására. Ha ezek megvannak, tehát alapvetően nem egy életképtelen szerencsétlenség vagy, akinek otthon csak kinyalják a seggét, akkor szerintem nem lennél "tök gáz".
És ezt úgy írom, hogy lassan a saját lakásomat fogom megvenni, és jóval több pénzt keresek, de én kb 15 éves korom óta dolgozok és tanulok, és irgalmatlanul sok energiát öltem a karrierembe. De tudom, hogy nem mindenki ilyen, mint én.
És a fenti dolgokat is leginkább azért tartom fontosnak, mert családot szeretnék, nem pedig egy nagy gyereket örökbe fogadni.
26N
#16:
Ne húzd fel magad. Engem pár napja sokkhatásként ért, amikor az egyik csaj rám írt, hogy 250 ezres fizut nem is nehéz elérni és hogy az egy tökátlag fizu.
Mi? A 250 ezres fizetés tökátlag és nem nehéz elérni? WTF! Ezek a csajok iszonyat el vannak tévedve.
Összetett probléma.
Egyrészt rengeteg olyan 29 éves férfi van, aki ennél azért többet fel tud mutatni.
Mikor kezdtél el dolgozni? Nekem úgy tűnik, hogy nem régen. Nálam már ez se jó pont.
Másrészt nem mindegy, hogy kikkel és milyen célból ismerkedsz. Komolytalan ismerkedés, randizgatás cél nélkül: 25 fölött nem jellemző a nőknél. Alatta pedig már túl fiatalok hozzád.
18: ja, sajnos sokan nem a valóságban élnek.
bár ha úgy értette, hogy 3 hónap alatt el lehet érni a 250-et, akkor igaza van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!