Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismertek olyan férfit személyesen aki már sok nővel volt?
Ha igen, hogy csinálta?
30 ff
Mi számít soknak?
10-20? 50? 100?
Igen. Jó fej, rendes fickó, laza, kedves, hatalmas pofája van (ha megismered látod csak, hogy megjátssza brahiból). Hegesztőként dolgozik, bányász zenekarban dobol (néha rockzenekar, esküvői hakni). Nem egy tipikus férfi szépség, de a személyisége valahogy kiveri a közfalat. Én bírom a gyereket, jó barátom. Most viszont kínlódik a tartós kapcsolatával, nehezen megy neki.
30/f
Igen. Én nagyon szeretem, barátként csodás ember, de hogy a nők miért könyörögnek gyakorlatilag azért, hogy csak egyszer beléjük ürítsen, azt ne kérdezd, pedig nő vagyok magam is, értenem kéne. Amikor akar valamit tőlük, akkor nagyon tünemény, az úgy oké, de amint megvoltak egy menetre, a létező legszemetebb alak, akit valaha láttam, fogalmam sincs, miért akar tőle mégis mindegyik kalandja még folytatást.
Viszont nála szerintem az hozza a kezdeti vonzerőt, hogy olyan rosszfiús beütése van, egy gyengédebb oldallal megspékelve, ez elég sokaknál nyerő párosítás, plusz sosem erőlködik- ha a csajon nem látja egyből, hogy szabad a pálya, akkor nem pazarol rá több gondolatot. Képzelj el egy mackós (pocakos de kigyúrt), magas, kopasz pasit, nagyon vagány, laza dumával, akkora arccal mint a Hold, de olyan kiskutyaszemekkel, hogy az említett Holdból is sajtszószt tudna olvasztani, ha valóban sajtból lenne. Ez utóbbit csak azért tudom, mert csomószor haragudtam rá, online vagy telefonon, aztán találkoztam vele személyesen, és úgy kb lehetetlen volt nem megbocsátani neki. Gondolom amikor csajozik, akkor ezt a kis báját még erősebben kezdi tolni.
Viszont a történethez hozzátartozik, hogy azok a lányok, akik néha már szinte fizetnének azért, hogy vele legyenek, mind egy bizonyos típusba tartoznak, és ez a bizonyos típus nem éppen a hosszú párkapcsolatokra alkalmas kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!