Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha javítottam a kinézetemen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha javítottam a kinézetemen, voltam szórakozóhelyeken és nem csajoztam be, próbálkoztam online és ott sem csajoztam be, akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 22:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

@Sunshinedoll

Azért azt tedd hozzá, hogy a legtöbb jóképű, sportos férfinek bizony ez JÁR, mindenféle belső értékektől meg egyéb klisés érvektől függetlenül. Ha ennyire az intelligencia és az emberi érték lenne az elsődleges, akkor már az itteni férfiak 90%-a a hamarosan születő gyereke nevén vagy az esküvője körülményein gondolkodna, nem azon, hogy hány éves korhatárt szabjon magának, amikor inkább prostihoz megy vagy az életével gyorsított eljárást alkalmaz.

2017. júl. 2. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!