Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégiscsak érdekelhetem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy lány akivel már kb. 2 hónappal ezelőtt beszélgettem. Nagyon össze kellett szednem minden bátorságomat, hogy egyáltalán meg merjem szólítani. Leültem mellé és beszélgettem vele. Amikor beszélgettünk azt vettem rajta észre, hogy zavarban volt, igazgatta a haját és ő is érdeklődött felőlem. Amikor másodjára leültem mellé akkor megkérdeztem, hogy hogy van mi újság és ő csak annyit válaszolt, hogy elvagyok de közben nem nézett rám. Azt hittem, hogy megbántottam valamivel vagy egyszerűen nem is érdeklem de sajnos rákérdezni nem volt bátorságom. Azóta nagyon sokszor láttam de észrevettem, hogy úgy viselkedett mintha észre sem vett volna, mintha nem is ültem volna a vonaton, de amikor köszöntem neki akkor mindig visszaköszönt. Lehet, hogy ő is olyan szégyellős mint én. Olyan is előfordult, hogy amikor sétáltak a barátnőjével és amikor messzebbre értek akkor a barátnője visszanézett és hosszasan rám nézett. Sokszor kerestük egymás tekintetét de amikor a közelemben volt akkor meg sem tudtam szólalni, izzadt a tenyerem, el voltam pirulva, egyszerűen meg sem tudtam szólalni és csak ültem ott bambán. Rájöttem, hogy velem két baj van: nincsen önbizalmam és az önértékelésemmel is problémák vannak. Mindig azt éreztetem magammal, hogy kevés lennék én hozzá, mit akarok én tőle mi egy külön világ vagyunk és ez nagyon elkeserít. Ha nem láthatom akkor nagyon hiányzik egész nap csak ő rá tudok gondolni, akkor voltam a legboldogabb amikor ha csak egy kicsit is de láthattam. És most, hogy legközelebb már csak szeptemberben láthatom nagyon elkeserít, olyan is előfordult már többször is, hogy eleredtek a könnyeim. Tudom, hogy saját magamnak köszönhetem, hogy nem mertem odamenni hozzá és beszélgetni vele de igazság szerint féltem attól, hogy visszautasítana. Mivel a szavak embere sem vagyok sajnos meg eléggé visszahúzódó csendes fiú vagyok így attól is féltem, hogy nem tudnék vele miről beszélgetni. Sajnos beszélgetni vele nem tudok az interneten keresztül sem. Nagyon elszomorít de bele kellesz törődnöm, hogy ilyen bamba voltam :(

Azt szeretném kérdezni, hogy ezen a hozzáállásomon hogyan tudnék változtatni mert meg szeretnék változni, hogy ne legyek ilyen " bamba ".

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.

2017. jún. 30. 15:42
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm szépen. :)

Az a baj, hogy ismerősnek sem tudom jelölni. Profilképet pedig nem szeretnék kitenni mert ahhoz, hogy egyáltalán a borítóképemet be állítsam ahhoz is össze kellett szednem minden bátorságomat egyszerűen nem szeretem nézni magamat a képeket. A gyerekkori képeimet is inkább eldugtam, hogy senki se láthassa egyszerűen utálom magamat nézegetni.

2017. aug. 3. 21:37
 22/31 anonim ***** válasza:

Pedig kéne csináljál egy jó képet valami menő helyen, és azt kirakni. Nyilván nem kell emellé még 15 rosszulsikerült gyerekkori fotó.

Mikor van lehetőséged újra találkozni a lánnyal, és honnan ismered? Sztem ha elmondod neki, akkor biztos visszaigazol... főleg, ha úgy tűnt, hogy ő sem elutasító.

2017. aug. 4. 07:40
 23/31 A kérdező kommentje:

Szia! Igazad van kellene egy profilképet beállítanom, rászánom magamat és megcsinálom.

Legközelebb csak szeptemberben találkozok vele. Egy vonattal szoktunk utazni minden nap és ott is beszélgettem vele.

2017. aug. 4. 09:12
 24/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azóta annyi változott,hogy ugyanabban a középiskolában tanulunk,ugyanazon a szakon csak Ő egy évfolyammal feljebb,így legalább minden nap láthatom. Amikor meglátom továbbra is gyorsabban dobog a szívem,izzad a tenyerem,még a gyomrom is görcsbe rándul,még az erő is kimegy a lábamból. De sajnos továbbra sem merek odamenni hozzá :(.

2017. szept. 4. 06:44
 25/31 A kérdező kommentje:

Nem tudom,hogy befolyásolta-e azt,hogy nem jelölt vissza mert Facebookon nincsen profilképem beállítva.

Azt észrevettem,hogy amikor meglát az iskolában nem mer rám nézni,legutóbb is csak a földet nézte. Talán zavarban lenne miattam?

2017. szept. 20. 13:29
 26/31 anonim ***** válasza:
Figyelj Tes, te komplikálod túl a dolgokat. Fölösleges az önbizalomhiány. Miért lennél te kevesebb, mint akármelyik másik pasi? Vagy miért lennél kevesebb, mint az a lány, vagy bármelyik másik lány? Mert nem vagy tökéletes? Miért ők talán azok? Ha hiszed, ha nem egyszerűbb a megoldás, mint hinnéd. Neked kell kezdeményezni. És nem is olyan nehéz az. Hétfőn iskola, ugye? Na, szóval amint meglátod a suliban, odamész hozzá, és bepróbálkozol, határozottan. Belenézel a szemébe, nem dadogsz, nem őzöl, hanem magabiztos leszel és határozott, mert semmi, de tényleg semmi okod nincsen arra, hogy még véletlenül is azt hidd, nem vagy elég jó neki. De elég jó vagy, sőt, még ő a szerencsés, hogy Te odamész hozzá próbálkozni. Ne azon agyalj, h mit mondj neki, hívd el akár tanítás utánra, vagy a hétvégére egy rövid programra. A következményekkel pedig ne törődj, mert ebből a helyzetből csak győztesen kerülhetsz ki.
2017. szept. 29. 21:52
 27/31 A kérdező kommentje:

Szia!

Hidd el mindig eltervezem azt,hogy odamegyek hozzá de sajnos sohasem valósítom meg. Mindig csak a rosszat látom az egészben és azt beszélem be magamnak,hogy úgyis elzavarna és inkább meg sem próbálom, persze ez csak az én képzeletem és a valóságban lehetséges,hogy nem így történne.

2017. szept. 30. 16:40
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem csak hogy másként történne, hanem másként is fog. Mert a hétfő egy új kezdet lesz az életedben, és ez lesz a nyitánya! Nincs olyan, hogy nem mész oda, igenis odamész, és be fogsz próbálkozni. És nincs olyan sem, hogy "nem fog sikerülni", mert sikerülni fog, mert le fogod győzni a saját bambaságodat azzal, hogy bátorságot gyűjtesz, és mert kezdeményezni. És a legjobb, hogy ezzel nem csak a kiszemelt lány fog másként tekinteni rád, hanem az összes többi. Majd megírod, hogy hogyan sikerült.
2017. szept. 30. 23:10
 29/31 A kérdező kommentje:

Szia!

Ne haragudj de sajnos ez nekem nem fog menni. Inkább elengedem majd lesz egy olyan barátja aki meg is érdemli nem úgy mint én. Beletörődöm az egészbe mert más nem tehetek. Ne haragudj.

2017. okt. 1. 19:42
 30/31 anonim ***** válasza:
Te tudod, nekem nem tartozol bocsánatkéréssel, csak magadnak. Mert már most feladtad. Csak vigyázz, mert ha huzamosabb ideig így fogsz hozzáállni a dolgokhoz, akkor könnyen lehet, h még évekig nem lesz senkid, és ez komoly hátrányokhoz és frusztrációkhoz vezethet a későbbiekben. Minden rajtad múlik, te döntöd el, h vesztes leszel vagy győztes!
2017. okt. 2. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!