Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mit gondoltok az olyan pasikról, akik valamilyen, nem a német prémiumautó-trióhoz tartozó luxusautóval próbálnak felvágni?

Figyelt kérdés

Pl. Jaguarja van az illetőnek, vagy Volvója, Land Rovere, Jeep-je, Saab-ja, Lexusa, Infinitije, Cadillac-je, Lincolnja, Alfája vagy Chryslere.(stb...)

Nem fut át az agyatokon ilyenkor, hogy "na, végre egy különleges pasi, aki nem akar beállni a sorba"? Vagy az, hogy "hmmm, ennek a pasinak van ízlése". Mire gondoltok az ilyen férfiakkal kapcsolatosan?

2017. jún. 29. 19:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Haveromnak Volvoja van,páromnak Lexusa,apámnak meg Jeepje.

Mindegyik 3 millió fölött van,nincs rajtuk hitel. Van már böven 1 millió alatt is ezekből az Autokbol.

Nekem egy Mazdám van,imádom. Meg van egy Ladám (örök ''szerelem'').

Pl nővépem Kia terepjároja is nagyon tetszik (Sportage),kb 6 millió volt.

Apamnak régen Hyundai Santa Féte volt, lehet kapni mar egy millió körül is.

Attol meg hogy valakinek ilyen márkájú autoi vannak még nem különleges.

A jó izlést meg hadjuk ,van akinek a BMW az van akinek a Ferrari.

N25

2017. jún. 29. 23:00
 12/22 anonim ***** válasza:
Soha nem fogom megérteni hogy ez miért fontos.
2017. jún. 29. 23:58
 13/22 anonim ***** válasza:
Napi autós csajfelszedős kérdés kipipálva. Várjuk a következőt. :)
2017. jún. 30. 04:33
 14/22 anonim ***** válasza:

Különleges? Mitől? o.O ezek korrekt autók, de a világon semmi különleges nincs bennük...

Különleges pl:

- a Mazda RX szériája (főleg a 3),

- Cosmo,

- esetleg egy Corvette Stingray,

- egy 60-as évekbeli Mustang,

- a nagy régi amcsi "hajók",

- bármilyen Európai veterán, akár Trabant, kispolák, csak szép állapotú legyen

- egy szép régi Datsun

- Tesla

- ilyesmik...

Az általad soroltak sima autók... Teljesen jók a kategóriájukban, apósnak volvo van, el tud vinni minket a-ból b-be, de semmit nem érzek iránta. A párom kis mx-6-osát meg imádom.

2017. jún. 30. 10:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Engem az sem érdekel, ha "csak" biciklije van. Az olyan "nő", akit ezek a dolgok hoznak lázba...hát...inkább nem minősítem.
2017. jún. 30. 12:16
 16/22 anonim ***** válasza:

Nekem az már alapvetően nem szimpatikus, aki ilyen farokhosszabbítókkal próbál FELVÁGNI direkt. Mert annak más értéke úgysincs (és nem, nem pénzre, hanem belső, személyiségbeli értékekre gondolok itt elsősorban)... onnantól kezdve meg mindegy, hogy a Jaguarra veri-e a farkát, vagy Audira.

Az, hogy milyen kocsija van, én letojom, amíg nem vmi sufnituning förtelem vagy nem épp szétesőben van... páromnak nincs is autója, és nem is hiányolom.

2017. jún. 30. 16:03
 17/22 anonim ***** válasza:

#11 'hadjuk'?

egy nyelvtankönyvet is vehettél volna a kocsid mellé...

2017. jún. 30. 18:14
 18/22 anonim ***** válasza:

17es ne irigykedj

Idióta😂

2017. jún. 30. 18:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Meghívtam egy csajt randizni, mondtam egy Swifttel jövök, csaj nem akart beülni, vagyis hát félve, kérdezte, hogy ez ilyen alacsony? Meg, hogy nem fér el ( teljesen előre volt húzva az ülés ) gondot jelentett neki , hogy kézzel kell lehúzni az ablakot. Gondoltam ennyi volt, randi nem volt jó de függőben hagyott, egyszer megkért, hogy segítsek neki pakolni mivel nem tud senkit akinek autója van és ráér... gondoltam pakolunk, hát akkor Opelal megyek, csak 2 bőröndöt kellett elcipelni hozzá, utána lementünk pizzázni és végén kibökte, hogy jól áll nekem az Opel ( pedig régebbi mint a Swift ) meg utána jóval mondta, hogy jó lenne megismételni a napot... én többet nem kerestem, ő sem. Nem fogok olyan lány társaságába lenni aki lenézi a kedvenc autóm. És én hiszek benne, hogy a jó bringák jó autóval társulnak a tulaj nem érdekes...
2017. aug. 28. 00:22
 20/22 anonim ***** válasza:

Én Porsche 964-et vagy 996-ot akarok

[link] (964)

[link] (996)

Nem azért, mert ezzel akarok felvágni, más kérdés, hogy tudom, hogy beépített "pnci mágnes" van benne.

25F

2017. aug. 28. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!