Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wartburg, Trabant kispolszki és társai kocsikkal lehet még randikra menni, ha az embernek csak erre futja?
Nem mindenki akar hiteles több százezres kocsit, amit lehet hogy 10 évig is fizetni kell.
Tudom sok nőnek ez elvárás,hogy mindegy mennyi a hitel rajta de a külsőségek miatt jó ha van kocsi, mert abba jobb belelülni, mint a bkv-val közlekedni a nagy melegben.
Párszor megkaptam, hogy miért csak busszal járok.
Kőműves vagyok, de esténként ráérek.
esténként szoktam néha csajokkal találkozgatni.
Most akarok egy kocsit venni, de nem hiteleset, hanem egy olyat ami olcsó, és ki van teljesen fizetve.
Lenne itt még olyan nő, aki beülne egy wartburgba ha megismerkednénk, és ezzel mennék érte, és utána moziba?
"Én még csak 23 vagyok egyetemista, életemben dolgoztam kemény 4 hónapot diákmunkásként, de már tervezem egy félmilliás autó vételét a közeljövőben."
Persze így más, ha anyu apu tolja alád a lovét.
Mert ugye abból a kis diákmunkából nem nagyon veszel te semmit.
Ha magadnak fizetnéd az albérletet, meg mindent, mert nincsenek a szülők, úgy azért keményebb összegyűjteni még a trabantra valót is.
300 400ezerért is lehet már venni egész jó autókat.
En Mazdát vettem ,igaz az 800ezer volt. Tökéletes szép kis autó ,kevesset fogyaszt ,megvan 3éve és még egyszer nem kellett szerelőhöz vinnem.
Mellette van egy Ladám is (imádom) ,amit pluszba ráköltöttem az volt elég sok.
N25
Ember, te jártál mostanában az utcán? Audi, bmw, hasonlók Mindenkit hidegen hagynak, tömegcikk, de azért ha megjelenik egy trabi vagy kispolák, azt megbámulják.
Tartsd szép állapotban, úgy egyenesen különlegességnek számít.
Apámnak is van trabantja, és imád vele járni, aztán ő felsővezető :D
Nagy kultusza van most a veterán autóknak.
Tényleg annyi, hogy tartsd szép állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!