Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy " Trabant" is jobb, mint gyalogolni?
Figyelt kérdés
Ez a legjobb haverom mondása , és az autók alatt a nőket kell érteni. Addig jár egy nővel amíg nem talál egy jobbat , éli az életet és nem foglalkozik semmivel ...
Amikor magányos mindig van kit felhívnia . Én pedig pont a szöges ellentétje vagyok... nem is vagyok boldog...
Mi a véleményetek erről ? 21/F
2010. szept. 25. 14:45
1/4 anonim válasza:
Hogy a barátod csak kihasználja a nőket.. talán nem is lesz annak normális kapcsolata.Neeked viszont szerelemre van szükséged..sztem te vagy a normális:D
2/4 anonim válasza:
Míg a barátodnak elég a futó kaland, addig te tartós kapcsolatra vágysz. Neked van igazad, a haverod egy numeraman. Az ilyenek attól félnek, ha kihagynak egy alkalmat, attól kevésbé lesznek macsók.
21 évesen bőven van időd a boldogságkeresésre, és rá is fogsz találni. A komoly, érett gondolkodású lányok pont az ilyen pasikat keresnék, mint amilyen te vagy.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a haverod harmatgyenge az ágyban, egy nőnek sem kell többször. Ezért takarózik ilyen közhelyekkel.
4/4 anonim válasza:
Biztos innen vette a szöveget:
"Babetta, a gyaloglás vége." xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!