Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy testépítő pasim aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy testépítő pasim aki szinte egész nap szexelni akar. Hogyan lehet ezt elviselni?

Figyelt kérdés

Van olyan hogy napi 10szer is kell neki, az elején még jó volt, de így hónapok után már nagyon fárasztó.Nem szokványos munkája van,hanem edző egy teremben, de vállal magánórákat is, személyi edzésre.Jól el van belőle.Mondta már az elején hogy szed mindenféle cuccot, de nekik ez a testépítés miatt kell és megemlítette hogy az átlagtól kicsit fickósabb szokott lenni, hiába 35 éves.Szóval bejött az elején ez az egész, de azt hittem csak rám van felindulva.De mikor reggel arra kelek,hogy már megint csinálni akarja, és van mikor 3ször egymás után én meg ezek után menjek dolgozni, lefáradok.

Már alig van erőm mindenhez, mert mindig a szex a fontos.Már abba is belementem, hogy keressünk harmadik félnek egy nőt, de úgy hogy közben én is ott vagyok.Szerencsétlen nőt sajnálom, mert nem tudta mi vár rá.Másnap szerintem alig tudott megmozdulni, de a drágám még utána is fickós volt rám.Azon gondolkodom hogy pihentetem ezt a kapcsolatot, mert idegileg kimerítő fenntartani.Akinek volt már hasonló esete férfiakkal,mit csináltatok?

#mindenapiszex
2017. jún. 28. 15:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Küldd el hozzám,én elviselem.
2017. jún. 28. 16:18
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Napi 4-5 szex rendben van. A 10 az már sok. Nem baj, kellett neked az izomagyú gyökér. :D
2017. jún. 28. 16:21
 13/18 anonim ***** válasza:
43%
Ha ez nem kamu,akkor szerintem ez legyen a legnagyobb problémád az életben... ;-)
2017. jún. 28. 18:44
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha megszeretnéd tartani a kapcsolatot beszélj erről vele,vagy esetleg csak kézzel-szájjal segíts neki. De a 10 az nagyon durva.
2017. jún. 28. 19:11
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Munka mellett elképzelhetetlennek tartok 10et max. ha két perces menetekről beszélünk...
2017. jún. 28. 19:45
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
#1 vagyok. Elég szánalmas, hogy lepontoztatok, mert leírtam az igazat. Nyilván nem naponta, de többször volt már ilyen. Sajnálom, ha más elképzelni se tudja.
2017. jún. 28. 20:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez a hormontermelésbe beavatkozás egy nulla összegű játék. Fel lehet mindenféle koksszal pörgetni, de ha nem akarja kinyírni magát, a feltöltési időszak után szünet is kell. Majd akkor meglátod, milyen hatása lesz :)

Olyan fickós lesz hetekig mint egy tízéves kislány :)

2017. jún. 29. 09:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem eleg nagy az etvagyam, de 10 egyuttlet valoban sok ido es energia. En hagynam, de azert eveken keresztul nem is tudom.. en a nagy szexgep, aki eddig minden pasijanal tobbet akarta.. de ez talan meg nekem is egy kicsit sok lenne :-)
2017. júl. 5. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!