Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, az életetek során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, az életetek során láttatok már olyan gyönyörű nőt hogy azt hittétek hogy le esik az állatok, és el vesztettétek a józan gondolkodásotokat? Mitől volt olyan gyönyörű ez a nő, hogy nézett ki külsőleg? Mitől lehet elérni ezt a hatást nőként?

Figyelt kérdés

Légyszi csak az írjon aki komolyan tudja venni a kérdést. Nem vagyok kíváncsi olyan válaszokra, hogy járjak meztelenül, és rondának sem születtem szóval a rondasággal kapcsolatos válaszokat is hanyagoljátok.

Köszönöm előre is aki komolyan tud majd válaszolni a kérdésemre!! :) :*

2017. jún. 27. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

Igen. Előfordult, hogy elakadt a lélegzetem.

Ja, és eszemben sincs elárulni, hogy mi volt a "titka". Merthogy nem volt benne semmilyen titok.

2017. jún. 28. 08:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Csak egynél volt ilyen szintű következmény, bár láttam már szebb nőket, de Ő is csodaszép volt, és úgy mosolygott rám első találkozásunkkor (szexrandi volt a cél) mintha ismerne, és mikor bemutatkozó puszit nem fogadott, hanem inkább rendesen megcsókolt, akkor leblokkoltam pár másodpercre úgy sokkolt ez a fantasztikus élmény.

Aztán életem legszebb élménye volt amikor egy nyugodt helyen egymásnak estünk, és óriásit hancúroztunk szinte megállás nélkül csókolózva, olyan kémia volt köztünk, hogy majdnem kigyulladtunk :) Napokig szinte repkedtem, és kicserélődtem.

Aztán még jobb lett, és pár hónap múlva azon kaptam magam, hogy talán szerelmes vagyok, de későn mert nem esett le időben hogy a homályos utalása mit jelent (hogy benne lenne komolyabban), ezért úgy hitte nem vagyok vevő rá, és tovább lépett... pedig ha tudtam volna...

A kérdésre válasz kivonat:

Természetes fekete hajú, zöld szemű volt, csodaszép arccal, én ezt a típust északkelet magyarországi szépségnek hívom, mert arra gyakran előfordulnak ilyen nők(nem, nem kisebbségiek, világos bőrű volt), gyönyörű nőies vékony alakkal, nagyon szép ívekkel, és olyan őszinte széles mosollyal fogadott, hogy már elolvadtam, aztán a csókkal szinte kiütött. Ennyi kellett, minden problémámat elfelejtettem, mások is észrevették, hogy kivirultam.

2017. júl. 9. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!