Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lányt megismernétek neten, és ő nem szeretne egyből találkozni, kibírnátok?
Ha szeretne előtte pár hétig chatelgetni, meggyőződni arról, hogy el tudtok-e beszélni bármikor bármiről, megfigyelni, mennyit érdeklődtök iránta, és ha biztos abban, hogy megéri élőben is találkozni, akkor mehet a dolog?
Vagy ha nem mond igent az első nap a találkozóra, akkor hagyjátok?
Pár hét kicsit sok. De ez attól is függ, milyen messze laktok egymástól.
Jobb minél előbb találkozni, legalább kiderül hogy élőben is olyan-e mint amilyennek előtte mutatta magát.
Amúgy igazából én akkor szeretek heteket beszélni, amikor valaki nem annyira mozgatott meg, max annyi hogy jól néz ki meg el lehet vele dumálni. De amikor valaki annyira megfog hogy minden percben várjam az üzenetét, azzal lehet én is taliznék pár nap után. :D Csak mégis jobban hangzik, hogy két hete ismerem a páromat, mintha 5 napja, nem? :D
A volt barátom iránt is már 2 nap után elkezdtem valamit érezni, vagyis ilyen jó érzés fogott el, amikor rá gondoltam. :D 1 hét után már volt szó találkozóról, de akkor volt karácsony, szóval kereken 2 hét beszélgetés után volt az első tali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!