Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lányt megismernétek neten, és ő nem szeretne egyből találkozni, kibírnátok?
Ha szeretne előtte pár hétig chatelgetni, meggyőződni arról, hogy el tudtok-e beszélni bármikor bármiről, megfigyelni, mennyit érdeklődtök iránta, és ha biztos abban, hogy megéri élőben is találkozni, akkor mehet a dolog?
Vagy ha nem mond igent az első nap a találkozóra, akkor hagyjátok?
Az első nap meg sem kérdezem, hogy találkozunk e...
lehet, hogy túl öreg és lassú vagyok, de én általában 3-4 napot előbb levelezgetek, hagyom, hogy megismerjen, és én is őt.
1-es vagyok.
Egyrészt minél többet üzengettek, annál több olyan témát ellőttök, amiről az első randin szoktak beszélgetni, így utóbbinak elveszik a varázsa.
Másrészt minél később találkoztok, annál nagyobb az esély, hogy valakinek nagyon fog fájni, ha egyikőtök beleszeret a másikba, másikótok viszont nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!