Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Ha egy lányt megismernét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy lányt megismernétek neten, és ő nem szeretne egyből találkozni, kibírnátok?

Figyelt kérdés

Ha szeretne előtte pár hétig chatelgetni, meggyőződni arról, hogy el tudtok-e beszélni bármikor bármiről, megfigyelni, mennyit érdeklődtök iránta, és ha biztos abban, hogy megéri élőben is találkozni, akkor mehet a dolog?

Vagy ha nem mond igent az első nap a találkozóra, akkor hagyjátok?

2017. jún. 26. 22:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Régebben igent mondtam volna, de azóta volt már rossz tapasztalatom ezzel, ezért most úgy vagyok vele, hogy ha nem is első nap, de találkozzunk minél hamarabb.
2017. jún. 26. 22:27
 2/15 Heart of Darkness ***** válasza:
Igen, én is csak így találkoznék valakivel.
2017. jún. 26. 22:30
 3/15 A kérdező kommentje:
1.: Mi volt a rossz tapasztalat? :O
2017. jún. 26. 22:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ma már nem. Ugyanis, ha több hétig chatelunk, levelezünk, hamar lankadhat az érdeklődés, félreismerhetjük egymást, idealizálhatjuk a másikat a valós megismerés helyett. Minél előbb találkozóra kell vinni a dolgot.
2017. jún. 26. 22:34
 5/15 anonim ***** válasza:
Pár nap ismerkedés chaten oké. Pár hét már túlzás, mert nem pazarlom rá az időm, ha amúgy élőben netán nem is tetszünk egymásnak. Minek halogatni? Élőben derül úgyis ki minden.
2017. jún. 26. 22:36
 6/15 A kérdező kommentje:
Mi az időpazarlás amúgy? :D amúgy is chatelnétek a barátaitokkal, most plusz egy ember mit számít? Meg eközben mással is lehet nyugodtan ismerkedni, mert ez nem megcsalás.
2017. jún. 26. 22:39
 7/15 anonim ***** válasza:
55%

Az első nap meg sem kérdezem, hogy találkozunk e...

lehet, hogy túl öreg és lassú vagyok, de én általában 3-4 napot előbb levelezgetek, hagyom, hogy megismerjen, és én is őt.

2017. jún. 26. 22:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Még 20-onévesen vártam. De most 30-on már nem.
2017. jún. 26. 22:51
 9/15 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Egyrészt minél többet üzengettek, annál több olyan témát ellőttök, amiről az első randin szoktak beszélgetni, így utóbbinak elveszik a varázsa.

Másrészt minél később találkoztok, annál nagyobb az esély, hogy valakinek nagyon fog fájni, ha egyikőtök beleszeret a másikba, másikótok viszont nem

2017. jún. 26. 22:57
 10/15 A kérdező kommentje:
9.: ez mondjuk jogos :/ de azért azt túlzásnak tartom hogy negyed órája tudunk egymás létezéséről de menjünk holnap randizni. És sokan így tolják. Én is belementem ebbe régen. Soha többet :'D
2017. jún. 26. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!