Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ebben az országban egy nagyon régi, de márkás autó az puncimágnes?
Csóró nincstelen haverjaim, akiknek sokszor sörre sincs pénzük már a hónap végén és mind a szüleikkel élnek, mutogatják itt nekem használt autókon, az ilyen régi verdákat, amiknek a piaci értéke nem több pár százezer forintnál. Mondom nekik, de mi van ebben? Erre meg, nézd meg mi van az elején... (mármint a márkájának az emblémája), bizony... puncimágnes!
Valóban az lenne?
Épp a napokban sétálgattam olyan délután 4-5 óra magasságában a belvárosban.
Egy utcán mentem végig, ahol sok autó parkolt, az egyikből kiszállt egy 30-35 körüli férfi, egy Audiból, ha jól emlékszem.(?)
A pasin kék nadrág volt, ing (átizzadva- ultra szexi volt) ... zseló a hajon, ahogy az kell.
Őszinte lehetek? Ha 100 muffom lett volna, akkorse mentem volna vele el sehova, mert a férfi egyáltalán nem volt a zsánerem, hiába egy Audiból szállt ki.. Felőlem kiléphetett volna a jó Isten bal oldala mellől is, akkorse jött volna be, mint pasi.
Ellenben van egy bolt, ahova időnként lejárok vásárolni. Ott van egy srác, aki mindig a zöldségeket rendezi. Ő így munkaruhában és első blikkre is mérföldekkel jobban nézett ki, mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!