Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ebben az országban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ebben az országban egy nagyon régi, de márkás autó az puncimágnes?

Figyelt kérdés

Csóró nincstelen haverjaim, akiknek sokszor sörre sincs pénzük már a hónap végén és mind a szüleikkel élnek, mutogatják itt nekem használt autókon, az ilyen régi verdákat, amiknek a piaci értéke nem több pár százezer forintnál. Mondom nekik, de mi van ebben? Erre meg, nézd meg mi van az elején... (mármint a márkájának az emblémája), bizony... puncimágnes!

Valóban az lenne?

2017. jún. 25. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Fejezd már be!! Nem unod még??? Fogdd már fel,hogy tök mindegy milyen a kocsi,ha mellette ronda vagy!!
2017. jún. 25. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Épp a napokban sétálgattam olyan délután 4-5 óra magasságában a belvárosban.

Egy utcán mentem végig, ahol sok autó parkolt, az egyikből kiszállt egy 30-35 körüli férfi, egy Audiból, ha jól emlékszem.(?)

A pasin kék nadrág volt, ing (átizzadva- ultra szexi volt) ... zseló a hajon, ahogy az kell.

Őszinte lehetek? Ha 100 muffom lett volna, akkorse mentem volna vele el sehova, mert a férfi egyáltalán nem volt a zsánerem, hiába egy Audiból szállt ki.. Felőlem kiléphetett volna a jó Isten bal oldala mellől is, akkorse jött volna be, mint pasi.

Ellenben van egy bolt, ahova időnként lejárok vásárolni. Ott van egy srác, aki mindig a zöldségeket rendezi. Ő így munkaruhában és első blikkre is mérföldekkel jobban nézett ki, mint a másik.

2017. jún. 25. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen! A legjobb csajozóautó a Mazda 323. Ausztriában már 500 euróért is kapsz. Amiben nincs motor, azt már 100-ért is.
2017. jún. 25. 14:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ma már szerintem egyáltalán nem akkora státuszszimbólum egy (német) autó. Elhiszem, hogy ez a 80-as meg 90-es évek elején marha ritka volt és nehéz volt beszerezni, de ma már 18 éves taknyos kölkök is (20 éves) BMW-kkel furikáznak.
2017. jún. 25. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!