Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is így képzelitek el az itteni siránkozó srácokat?
Egyáltalán nem... láttam innen 1-2 egyént, akikkel külsőre semmi gáz nem volt. A stílussal volt probléma, felfogással. Meg a tapasztalatlansággal, hogy bizonyos szitukat nem tudtak kezelni.
32N
3-asnak:
pl hogyan szólítsa le a lányt, hogy kezdeményezzen beszélgetést, mit csináljon a randin-hogy viselkedjen, hogy búcsúzzon el a lánytól a randi végén, ha minden jó volt, hívja e fel a lányt vagy nem, hogyan tartsa fenn a beszélgetést, és ha kifullad a témázásban és csönd van, hogy ne tűnjön gáznak,stb..stb..
ilyesmik...
1 voltam.
Nem tudom, de nem is érdekel. Az viszont tény, hogy iszonyúan lapos és egysíkú lett az oldal. Pár éve még sokkal élettel telibb, viccesebb volt, kulturáltabb is a sok trollkodás ellenére. Most meg miről szól? Folyamatos panaszkodás, nyafogás, sírás-rívás. Komolyan feljönne egy jót derülni az ember fia munkában vagy szabadidejében, erre inkább csak lehúzza az itteni hangulat. Vagy szénné panaszkodja magát mindenki, vagy játssza a megközelíthetetlent. Ez már poénnak is komoly. Tényleg megfontolandó, hogy érdemes-e itt hagyni egy jó időre, ha nem végleg...:)
29F
Catch the Soul... ezen én is elgondolkodtam már :)
De amúgy teljesen igaz. Én hosszabb szünet után jöttem vissza ismét... De kár volt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!