Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy alakitsak ki kapcsolatot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakitsak ki kapcsolatot, hogy ne az legyen belőle, hogy én tartom el?

Figyelt kérdés

Nem egy férfi már az elején azzal kezdi, hogy randirln sem hiv meg semmire, viszont fel akarnak hozzám jönni..ők (a multkori es azutáni, fe a mostani jelölt is edesanyjukkal élnek messze, de az én városomban dolgoznak. Én albérletben élek, a rezsimet is alig birom egyedül, nem birok es nem is akarok még egy ffi után is fizetni..

De mindig ugy alakul, hogy itt "hepáznak", esznek, isznak, alszanak.., innen járnak be dolgozni, nem segitenek semmit egy villanykörtét sem cserélnek ki, mondván nem az ő lakásuk.

Eddig minden mostanában kezdődő kapcsolatomnak ezért van vége, mert nekem ez megalázo, nem viselem.

Uj lapot nyitottam.

Erre megismertem egy másik srácot. Ugyanez. Itt dolgozik, messze anyjával él, oda jattol, de a randik abbol állnának, hogy vagy az utcán sétálunk vagy hozzám járkálna fel.

Nekem az utazás megoldhatatlan hozzájuk eleve nem illik pár nap utan a szulonek bemutatkozni es az odautazgatásokat sem tudnám es nem is akarnám fizetni.

Hogy lesz igy párom?

2017. jún. 25. 07:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én meg ha elmegyek egy nőhöz lakni, akkor az első (sajna én is anyámmal élek 30évesen, de spórolok), hogy segítek neki főzni, takarítani, megjavítom amit megtudok. Mégis kidobnak.
2017. jún. 25. 12:10
 22/24 anonim ***** válasza:
21: Mi eladtuk a lakásunkat és két kicsit vettünk. Ti mért nem teszitek ezt?
2017. jún. 25. 12:12
 23/24 érdekel0 ***** válasza:

A pasi témáról a többiek minden elmondtak.

De én nem hajtanék ennyire egy férfira.

Ha jelenleg még neked is nehezen megy a megélhetés,keress jobb munkát vagy másodállást,esetleg lakótársat.

Nem bántás,de az ilyen helyzetekből szoktam kialakulni 1-2év alatt,hogy utálom már a párom,de nincs hová mennem és amúgy el se tudnám tartani magam.

Hidd el,hogy sokkal,de sokkal klasszabb padikkal hozna össze az élet,ha most inkább a saját fejlődéseddel foglalkoznál és nem a pancserekkel.

2017. jún. 25. 12:45
 24/24 anonim ***** válasza:
Hol élsz, hogy mindenki oda jár dolgozni? XD meg milyen meló van ott?
2017. jún. 25. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!