Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakitsak ki kapcsolatot, hogy ne az legyen belőle, hogy én tartom el?
Nem egy férfi már az elején azzal kezdi, hogy randirln sem hiv meg semmire, viszont fel akarnak hozzám jönni..ők (a multkori es azutáni, fe a mostani jelölt is edesanyjukkal élnek messze, de az én városomban dolgoznak. Én albérletben élek, a rezsimet is alig birom egyedül, nem birok es nem is akarok még egy ffi után is fizetni..
De mindig ugy alakul, hogy itt "hepáznak", esznek, isznak, alszanak.., innen járnak be dolgozni, nem segitenek semmit egy villanykörtét sem cserélnek ki, mondván nem az ő lakásuk.
Eddig minden mostanában kezdődő kapcsolatomnak ezért van vége, mert nekem ez megalázo, nem viselem.
Uj lapot nyitottam.
Erre megismertem egy másik srácot. Ugyanez. Itt dolgozik, messze anyjával él, oda jattol, de a randik abbol állnának, hogy vagy az utcán sétálunk vagy hozzám járkálna fel.
Nekem az utazás megoldhatatlan hozzájuk eleve nem illik pár nap utan a szulonek bemutatkozni es az odautazgatásokat sem tudnám es nem is akarnám fizetni.
Hogy lesz igy párom?
Nincs lakása lehúzhat, van lakása két vasat tarthat a tűzbe. Kérdező. Húst nem adnak csont nélkül (jó már adnak, de régebbi a mondás). Ez az a kockázat amit kivétel nélkül mindenkinél játszik vállalja vagy sem. Arra készíts forgatókönyvet, hogy ezt hogyan minimalizáld ha/akkor alapon és hajtsd végre, mihelyt bejön a "ha". Vagy ez, vagy egyedül maradsz. Más lehetőség nagyon nincsen.
30/f
"Az olyantol akinek sajat keglije van meg azert tartok mert honnan tudom meg pl hogy mellettem hàny nőt visz még haza..az ilyenek is ugy kezdik hogy honapokig heti egy találkozo..
Anno a 4 eves kapcsolatom ugy kezdodott hogy 3 -5 naponta akart csak talalkozni. A fennmarado napokban meg el nem tudom kepzelni mi megy vele mivel nem szamolnak be"
Azért Te sem vagy 100-as... Ha kéglije van, akkor nőket visz fel? Miért ha nincs, akkor nem lehet minden nap 2 randija melletted?
Amúgy meg, azért nem akar minden nap találkozni, mert a legtöbb nő túlzott nyomulásnak veszi, ha a pasi az első randi után rögtön másnap akarja az újabbat. Hiába vágyik arra, hogy akár már másnap lásson, ki kell várnia azt a 2-3 napot, mire újra elhívhat valahova.
Akkor elviszlek étterembe és magamhoz fiszlek fel kérdező ezen ne múljon. Címet majd írj privátba, hova menjek érted :D.
30/f
Vagyis keresel egy pasit- direkt olyat aki munkásszállón vagy más bérlőkkel lakik- elmentek sétálni, s mikor megkérdezi, vagy mondja hogy felmehetnétek hozzá, akkor te ebbe szó nélkül belemész, s boldogan adsz neki vacsorát, pi csát, szállást reggelit...
Wtf?? Veled is komoly baj van...
Én eleve nem vinnék senkit egyből haza, márcsak azért se mert mi van ha egy pszichopata...
Az meg hogy ha lakása van akkor más csajokat is visz haza, már ne is haragudj de ez a gondolkodás szánalmas. Mert ha haverokkal lakik, akkor ez kizárt? Ez személyiségtől függ, nem attól hogy van e hova... Ha nagyon akar akkor spórol prostira, azzal meg a hely is mingyárt adva van...
Na meg te is ezt csinálod?
Hagyod hogy teljesen kihasználjanak, ki is fognak. Plusz valamiért be is vonzod az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!