Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a diplomások (fiatal nők) reklámozni, hogy nekik főiskolai vagy egyetemi végzettségük van? Közben bolti eladóként, vagy mekiben dolgoznak!
Fél éve hogy szingli vagyok, kb. 1 hónapja úgy döntöttem elég volt az egyedüllétből, és jó lenne már egy barátnő. Elég sok negatív tapasztalatot szereztem, főleg a társkeresőkön.
Rengeteg a léhűtő, sült galambot váró csaj, akik azért mindig büszkén kihangsúlyozzák a végzettségüket. Közben meg nettó 120 ezerért dolgoznak egy butikban diplomásként. És úgy tűnik nem is nagyon akarnak ezen változtatni, mintha mástól várnák el hogy eltartsák majd. Persze azért az orrukat fent hordják, hisz van egy darab papírjuk...amivel esetükben egy nem megfelelően hűtött közegben tárolt gyros öntet elfogyasztása után, a wc-n nagyobb sikert érhetnek el vele, mint a való életben.
Nem azt mondtam, hogy minden magyar mosogat. Az infós, villamos és gépész mérnökök nem, és az orvosok sem.
Csak annyit mondtam, hogy még az a csaj is, aki külföldön mosogat, de diplomás, még az is lenézi a nem-diplomás pasikat.
Viszont gazdász, jogász, bölcsész, és még ennél is lejjebb lévő büfészakosok azok mind mosogatnak, takarítanak, vagy gyors éttermi láncolatban dolgoznak.
Ez a Bandi gyerek minden kérdés alatt csak savaz? Menj máshova offolni komám, ha meg nincs lehetőséged akkor (mert nagyon úgy tűnik hogy a gyakori kérdéseken való kötözködés az egyetlen elfoglaltságod, és ez ki is meríti a szánalom fogalmát) csak sajnálni tudlak.
Akik pedig értik a jelenséget amiről beszélek, és próbáltak hozzátenni a kérdéshez, azoknak köszönöm a választ!
Az, hogy egy diplomás nő diplomás partnert akar, nem azt jelenti, hogy lenézi azt akinek nincs diplomája, csak más tervei, céljai vannak, illetve más érdeklődése. Tudom, hogy az én tanári diplomám is büfészak egyeseknek, de nem érdekel a véleményük. Én viszont tudom, hogyan élem az életem, milyen dolgok érdekelnek és ezt többnyire diplomások tudják hozni. Azért írtam hogy többnyire, mert a volt férjem például érettségivel sem rendelkezett, mégis hihetetlenül olvasott és művelt ember. Nála nem zavart. Ő szívesen költött a szűkös keresetből is színházjegyre és éjszakákat beszélgettünk át teológiáról és filozófiáról. De azért ez ritka.
Szerintem a diploma egy szűrő, nálam nem kötelező érvényű, de mégis elég jól mutatja, van-e közötök egymáshoz. Én tudok és szeretek tanulni, mindig képezem magam, új nyelvet, új ismereteket tanulok és ezt szeretném a páromtól is, ezt becsülöm, erre tudok felnézni igazán. Ilyen vagyok most is tanárként, és ilyen voltam akkor is amikor külföldön dolgoztam boltban (nyelvtanulás, tapasztalatszerzés, becsületes munka...)
Nem nézem le aki nem diplomás, de jogom van eldönteni, engem mi vonz és mi érdekel. És nem értem, te miért nehezményezed és miért sarazod ezeket a nőket.
Bírom amikor olyan ember akinek nincs diplomája, büfészakozik meg duzzog....keress olyan nőt akinél ez nem kitétel, ennyi. Én sem keresek magamnak élsportolót, bármilyen jól néznek ki, ez, nem az én világom, ennyi.
Látszik az értelmi szintedből, hogy csak 8 általánosod van. Legalább ne dicsekedj azzal a tudással, amit nem tudsz.
Tessék, íme a bizonyíték, lehet számolni, hogy a br. mennyire jön ki nettóra.
Könyvtárosi bértábla ezen a linken a 3. táblázat:
Én az F mezőben vagyok. Plusz kapok még br. 10 000Ft nyelvpótlékot és egy kis bérkompenzációt, így jön ki br 189 ezerre.
Tessék, ezen az oldalon pedig ki tudod számolni a nettó értéket:
Szóval erről a hitetlenkedésedről ennyit.
Inkább tájékozódj, és utána nyisd ki szépen a szádat. Ezzel legalább nem fogod leégetni saját magadat.
"a gazdász diploma is már annak számít"
Nah persze, egy főkönyvelő még Mo-n is kb nettó 350-et keres. A közgazdász az tág kategória, nem mindegy, hogy valaki vicc-főiskolán végzett turizmust, vagy a BGE-n pénzügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!