Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Képes lenne egy férfi másfél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes lenne egy férfi másfél hónapig csak ismerkedni egy nővel, ha csak szexet akarna?

Figyelt kérdés
Teljesen össze vagyok zavarodva. Neten (nem társkeresőn) megismerkedtünk egy pasival, ő írt rám még május elején. Én kezdetben próbáltam távolságtartó lenni, elég bizalmatlan vagyok sajnos idegenekkel, de aztán fokozatosan feloldódtam, egy hét után már olyan volt, mintha évek óta ismerném. Ez a beszélgetés azóta szinte folyamatos, persze dolgozunk és akkor csak pár üzenetet váltunk, de este és hétvégén egész nap "ott vagyunk egymásnak". Közben úgy érzem, kezdem megkedvelni, külsőleg is tetszik és a személyisége is. Azt viszont nem tudom eldönteni, ő mit szeretne tőlem... Mondta már, hogy tetszem neki, kíván, de pár hete rákérdeztem, és azt válaszolta, nem tudja pontosan, mit szeretne. Nagyon félek attól, hogy csak le akar velem feküdni és ennyi. Ha csak ezt akarná, lenne annyi türelme, hogy ilyen régóta csak beszélgetünk? A másik, amit nem értek, hogy randira sem hívott még el, csak utalgat rá, milyen jó lenne látni már végre vagy ha ott lennék vele. 50 km-re lakunk egymástól, ez azért nem egy leküzdhetetlen távolság. Egyébként én mondtam neki, hogy örülnék, ha hosszú távra tervezne velem, és végül is nem riasztotta el a dolog, pár napja pedig azt írta, el tudná képzelni, hogy együtt öregedjünk meg. Na ez azért kicsit szíven ütött. :) Igazából több kérdésem nincs, csak annyi, nektek mi a véleményetek erről, szerintetek mit szeretne ő tőlem valójában? 25/N
2017. jún. 24. 09:17
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem pont úgy viselkedik mint bármilyen más normális férfi.

Másfél hónapja csak chateltek, nem is láttátok még egymást, persze, hogy nem tudja, hogy mit szeretne tőled, hiszen pillanatnyilag a legdominánsabb dolog, hogy tetszel neki.

Találkoznotok kellene mihamarabb.

2017. jún. 24. 09:22
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Persze, hogy úgy viselkedik, mint egy komplett idióta. Nem is találkoztatok, nem is randiztatok, de már kijelenti hogy akár együtt is megöregedhetnétek. Kicsit személyiségzavaros, elmerokkant a srác.
2017. jún. 24. 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Idióta a pasi. 50km tényleg nem távolság, nem értem miért nem hívott még el konkrétan találkozni. Nem hülye célzások kellenének a részéről hanem valójában azon lenni, hogy találkozzatok. Hónapokon keresztül írogatni felesleges.. És az még kifejezetten röhejes, hogy ismeretség nélkül azt írja, együtt is megöregedhetnétek.
2017. jún. 24. 09:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az alapján amit tud rólad, tett egy állítást. Ha csak mufci kéne ennyi időt ilyen kondíciók mellett nem szánnék rá. Tényleg kéne már egyet randiznotok, nem lehet végig chatelni egy kapcsolatot se.

30/f

2017. jún. 24. 09:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a franc értelme van másfél hónapig csak chatelgetni? És ha utána nem tetszetek egymásnak élőben? Engem ha 1-2 nap beszélgetés után nem hívnak el randizni, akkor végeztem.
2017. jún. 24. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a leírtak alapján az lenne a tippem, hogy van nője, téged pedig egyszerűen talonban tart. Élvezi a figyelmedet, meg az érzést, hogy érdekled, de ennél többet aligha akar. Ha le akarna veled feküdni, már régen erőltetné a találkozást. Sokat nem érdemes várni tőle. Láttad legalább skypeon? Az is simán lehet, hogy kamu képpel próbálkozik és tudja, hogy élőben lekoptatnád. Továbbá hazudhatott az anyagi helyzetéről, munkájáról és az élete bármely más területéről.
2017. jún. 24. 11:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús hogy nem hívott még el randira. Azért ennyi idő alatt ezt már meg kellett volna kérdeznie. Szerintem. 30/N
2017. jún. 24. 11:52
 8/9 anonim ***** válasza:

1.

" de este és hétvégén egész nap "ott vagyunk egymásnak"."

Ez már eleve nem jó pont nekem. Semmi élete nincs, ha állandóan a gép előtt ül.

2.

Biztos, hogy más lányok agyát is fűzi.

3.

"Mondta már, hogy tetszem neki, kíván"

Még nem is látott. Ha netán találkoznátok, tuti első randin neked esne.

Nálam nagyon rossz pont, ha valaki személyes ismerettség nélkül ilyenek ír. Azonnal megszakítom vele a kapcsolatot.

3.

" el tudná képzelni, hogy együtt öregedjünk meg. "

IRL nem is látott. Szimplán idióta.

Igen, képes így. Közben fűzi más csajokat is. Aklivel előbb összejön alapon.

Ha ez a valós életben folyna több találkozás után, akkor azt mondanám, hogy nem, de így határozottan igen.

2017. jún. 24. 12:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha komolyan érdekelsz valakit,akkor ennyi idő után már bőven kíváncsi rád élőben.Furcsa számomra,hogy még nem hoztatok össze randit.Attól,hogy írogat,nem olyan biztos az,hogy komolyan is vesz.
2017. jún. 26. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!