Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha másfél év alatt nem döntötte el h velem akar lenni, ezután se fogja. Ugye?
Másféléve a tenyerén hordoz. Mint egy rendes kapcsolatban. De ha rákérdezek h szeret e ravágja h nem és pánikszerüen ismerkedbi kezd... majd lecseng és újra jön. Mint egy szerelmes úgy viselkedik.
Nekem van egy kisfiam. Most tart a válás. Tudom h nem ideális egy kapcsolatra az életen jelenleg. Szóval nem is várok tőle csodát. Csak szeretem. Viszont ha ő nem nem kínoznám magamat feleslegesen.
Nem.
Egyébként meg nem bonyolult a helyzeted. Különben is a szerelem nem a helyzetektől függ, és hogy épp ideális e a dolog párkapcsolatra.... A szerelem az vagy van, vagy nincs, nála szerintem nincs.
Biztos puncinak jo vagy, de komolyabban elkotelezodni nem akar szerintem. Plane ugy, hogy gyereked is van.
Eldontheted, hogy laza kapcsolat belefer-e neked, vagy inkabb keresel valakit aki komolyan vesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!