Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy, , sok" 35 feletti férfi keresi itthon a nagy pénzt (500+ ezer), de nőt még pucéron sem láttak soha, mégis boldogok? A pénz ennyire boldogít?
Magadból indultál ki kérdező? :')
:D :D
11: nem olyan ritka az, vezető beosztás meg inkább millió felett.
Kérdező: nem ismerek ilyen embert. Azon ismerőseim, akik ebbe a kategóriába esnének, vagy melegek, vagy max elégedettek de nem boldogok.
Lehet, hogy az a baj, hogy én már láttam nőt (nem is egyet) pucéran, így hiába keresek ennyit, mégis magányos vagyok.
Egyébként az ember társas lény, elég sok 500+ -t keresőt ismerek (elég ha a kollégák körében körülnézek), és azt látom, hogy az egyedülállók a nem túl boldogtól, a kiegyensúlyozottig terjedő skálán vannak, de azért olyan hűde egyiket sem teszi boldoggá a pénz, és nehéz társ nélkül.
#8 jól leírta, náluk van a pénz, és mivel a nőket is lehet manapság forintosítani, a fantáziájuk szab határt, hogy mikor kivel henteregjenek.
Csodálatos ez a mosléktársadalom, amiben élünk.
Azt h 1. magánügy és 2. totál szubjektív h kinek mi a boldogság. Valszeg a dalai láma sem pucér nők kergetésével van elfoglalva mégis értelmes az élete.
Egyébként ez a "sok" 35 feletti férfi" attól h valaki nem egy über kefegép és minden 2. mondata az h Hü de meg b....ám. Még nem biztos h papnak készül.
Egyébként sem értem h már ne is haragudj kérdező de mi közöd van neked a más privát életéhez ?
Akár a pénzt hajtsa v bármi egyéb dolga van.
Neked valszeg ettől nem lesz rosszabb szal hagyd ezeket az embereket békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!