Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire elvárás a férfinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elvárás a férfinál hogy ezermester legyen? Miért fontos sok nőnek, hogy egy férfi értsen a barkácsoláshoz?

Figyelt kérdés
2017. jún. 22. 17:52
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Egyébként, már rögtön az elején feljött, hogy nem baj az, ha nem ért hozzá, de legalább keressen jól, hogy megengedhesse magának, hogy mással megcsináltassa.

Erre te itt vergődsz oldalak óta meg védekezel, hogy miért is kéne érteni hozzá. Hát vagy hülye vagy és nem tudsz olvasni, vagy mostmár annyira meg vagy sértődve azon, hogy milyen ciki vagy, hogy próbálod menteni a menthetőt és összehordani ilyeneket, hogy te legalább jól kersel bibibibibibiii. Ha igaz lenne, nem talált volna ennyire az elevenedbe ez az egész, mert már az első oldalon többször ott van, hogy vagy értsen hozzá, vagy tudja megfizetni azt, hogy más ért hozzá helyette.

2017. jún. 23. 09:52
 42/56 anonim ***** válasza:
0%
Hogy mit szólok? Egészségükre. Az én szívemet már nem lehet összetörni. Amióta volt pár nagy csalódásom, csak dugásra használom a nőket, mert másra nem jók. Ez a szomorú igazság. Csak ahhoz értenek, hogy félrekúrjanak. Amikor egy csóró ifjú voltam, ejtett mind. Most tapadnak. Amiért ilyen felszínesek, annak megfelelően bánok velük. És igazából élvezem, hogy kihasználhatom őket. Amikor éheztem, nem volt senki sem mellettem, akkor le sem szartak. Most én játszadozom.
2017. jún. 23. 09:55
 43/56 anonim ***** válasza:

Hirdesd még a saját szánalmas életed, kérlek.

"Sokkal életképesebb vagyok, mint az Adoniszotok, jól keresek, mindezt TELJESEN ÖNERŐBŐL értem el. Erre azért igenis büszkének lehet lenni."

Miért kéne erre büszkének lenni? Ez teljesen alap dolog. :D A párom is képes rá, és még fel is találja magát, ha valami munka van otthon.

Az meg ki a búbánatot érdekel, hogy te mit csinálsz a nőkkel?

Azért egyszer belefutni olyan csajba aki megcsal, az még oké, de ha mindegyik, akkor lehet, hogy te választasz nagyon rosszul. Lehet, hogy nem a p.csák között kéne válogatni, hanem a NŐK között? :D

2017. jún. 23. 10:07
 44/56 anonim ***** válasza:

(Én még azt is megkockáztatom, hogy a dugásra használt nőszemélyei valójában fizetős darabok, ha hónap végén marad rá. :D)

De a nőknek nem kell egy beteg lelkű panaszkodós selyemfiú, így korlátzott miből tud válogatni. Sose értettem, ha valaki szánt szándékkal állatkertbe megy, akkor miért csodálkozik azon, hogy ott állatokat lát.

2017. jún. 23. 11:06
 45/56 anonim ***** válasza:
93%
Azért egy átlagos háztartásban mégis milyen barkácsproblémák merülnek fel? Mondjuk egy társasházban? Polc felfúrás, szögelés, ajtózsírozás, villanykörte cserélés. Ezekhez konkrétan semmi erőfeszítés nem szükséges, ha nem tudsz felfúrni egy polcot, biztos van tutorial videó a youtubon belőle. Ezen kívül más tudás nem igazán szükséges. Ha az embernek kertes háza van vagy autója ott is felmerülhetnek dolgok, bár tegyük hozzá, hogy a mai autók azért nem úgy működnek, hogy egy kis szerszámos ládával bármit meg lehet csinálni az út szélén. Manapság már bútorokat sem kell összeácsolni, hacsak nem az ikeából szerzi be az ember, de ahhoz is annyi ábra van, hogy minimális intelligencia is elég hozzá. Azt hiszem, az átlag polgár átlag házkörüli problémáit összeszedtem. Ha egy férfi ezeket nem tudja, sőt nem is mutat hajlandóságot rá, az nálam igencsak kizáró ok. Vagy majd akkor főzzön, mosson, meg takarítson ő, majd én felszögelem azt a kép keretet a falra...
2017. jún. 23. 11:20
 46/56 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor minden nő(nek csúfolt ösztönlény) azzal jön, hogy nem a pitsáknál kéne próbálkoznom. Képzeld, aranyom, az ún. ,,feleségnek való" egyedeknél próbálkoztam, de kibújt a szög a zsákból mindig. Ja, és apukád a selyemfiú, te mihaszna, kitartott élősködő!
2017. jún. 23. 11:21
 47/56 anonim ***** válasza:

Na, íme az intelligens férfi. Micsoda kifinomult stílus. :D

Menj haza legózni.

Amúgy az tényleg érdekel, hogy honnan szedted, hogy "mihaszna, kitartott élősködő" vagyok? :D

2017. jún. 23. 11:44
 48/56 anonim ***** válasza:
0%
Intelligensebb is vagyok, mint te. Ha nem lennél élősködő, nem várnád el, hogy a férfi csináljon meg mindent. Te tipikusan az vagy, aki hangoztatja, hogy milyen jó kis kapcsolatban él, pakolgatja fészbukra a kamuidilli képeket, aztán a valóság meg azt mutatja, hogy csak fasírt van és sajtszag. Te sosem leszel boldog, mert az életed nem más, mint egy kirakat.
2017. jún. 23. 12:00
 49/56 anonim ***** válasza:
Amúgy ha látnád, 76%-os, nem neked címeztem a fentebbi jelzőket, eddig terjed a szövegértésed... De ezek után akár magadra is veheted. Hiába ficánkolsz itt nekem.
2017. jún. 23. 12:07
 50/56 anonim ***** válasza:

Aha. Szóval ha várnám, hogy a férfi IS csináljon VALAMIT, ne csak én, akkor élősködő vagyok. Akkor te mi vagy? Te kerek perec kijelentetted, hogy nem csinálsz meg ilyeneket, ergo csak és kizárólag mástól várod.

Én szívesen barkácsolok, csak nem akarok életem végéig mindent én egyedül csinálni.

Facebookon meg nincs egy közös képem se a párommal, szóval csúnyán mellélőttél. Most is csak azért írtam róla, mert te álltál neki köpködni, hogy jobb vagy....

Az meg, hogy magas az iq-d, nem egyenlő azzal, hogy okos vagy. Meglátod a logikai összefüggéseket, felismered a mintákat sorozatokban. Ez nem okosság.

2017. jún. 23. 13:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!