Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Uraim, mit gondoltok azokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, mit gondoltok azokról a férfiakról, akik füttyögéssel meg cuppogással próbálják felhívni magukra a nők figyelmét (utcán vagy tömegközlekedésen)?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 20:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Jártam Olaszországban és nem ezt tapasztaltam, igaz, én csak turistaként jártam ott többször, nem éltem még ott, de turistaként nem tapasztaltam ilyet. :-)
2017. jún. 21. 22:10
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy fordulnak vissza és köszönik meg az olasz nők. :D Rómába, Velencébe, Genovába biztos nem. :D Sőt, még oda is kiabálnak szerintem ha olyanjuk van, vagy a táskával a fejre sóznak. Ostoba.
2017. jún. 21. 22:24
 13/22 anonim ***** válasza:

Be vannak rúgva.

Rosszabb eset, ha ugyanezzel a módszerrel téged -mármint férfit- invitálnak egy belvárosi klubba középkorú úriemberek...

2017. jún. 21. 22:57
 14/22 anonim ***** válasza:
25%

Nos Kérdező, ez kimondottan az utcai ismerkedésre jellemző. Legalja proli dolog. Pontosan ezért próbálom lebeszélni a férfiakat arról, hogy utcán ismerkedjenek, mert max. annyira lesznek sikeresek a csajozásban, mint a kérdésben említett kőbunkó pronyók.

A jelenségnek neve is van amúgy, "kőművesfütty", Hollandiában már szankcionálják is (nem csodálkozom).

2017. jún. 21. 23:02
 15/22 anonim ***** válasza:

Azt hogy idióták....

F34

2017. jún. 22. 01:15
 16/22 A kérdező kommentje:
Normálisan is lehet(ne) az utcán is ismerkedni, nem csak így.
2017. jún. 22. 06:36
 17/22 anonim ***** válasza:

Azért mikor a lepukkant munkásembörök füttyögnek a csajok után, azt én nem nevezném ismerkedésnek :D

2017. jún. 22. 09:47
 18/22 anonim ***** válasza:
Azt, hogy elég sok répát ettek gyerekkorukban, hogy így megtanultak fütyülni! Aki csak cuppogni tud az meg nem evett eleget, mert nem tud fütyülni!
2017. jún. 22. 15:58
 19/22 anonim ***** válasza:
#17 én se hívom annak, de látod, a legtöbb ilyen surmóság csak eddig jutott el. Aztán mikor megkapják, hogy ez mennyire pronyó dolog, még jól le is pontoznak, nem ám leszállnának a prolibuszról, ááá...
2017. jún. 22. 18:20
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyébként az ilyen taplóság valójában nem is a nőnek szól. Biztos vagyok benne, hogy a történelem során még sosem fordult elő, hogy egy nő ilyenkor megfordult, és megkérdezte a munkagödörben izzadótól, hogy este 8-ra lenne e kedve felugrani hozzá, mert olyan nagyon rákívánt...

Ez valójában a többi hasonszőrű tapló cimborának rendezett műsor, ahol mutatja, hogy mekkora kan... Szánalmas

2017. jún. 22. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!