Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb olyan 33 éves kor fölött a férfiak jó része láthatatlanná válik a nők számára?
Ha normálisan él az ember akkor férefiaknál a fizikai csúcs 30-35 között van.
Ha bagózol piálsz meg minden akkor lehet hogy jelentősen romlott a megjelenésed.
Élettársam 50-es volt amikor megismerkedtünk, hihetetlen vonzó volt, a mai napig is az.
Határozott, magabiztos, ami szerintem kortól Függetlenül erősíti egy férfi vonzerejét.
Nekem mondjuk a Fiatalok nem tetszettek soha, most sem tetszenek, szerintem 40 felett a legvonzóbbak.
A sör az alkohol miatt nem egészséges. Ami miatt igen, az a b vitamin, kalcium és kálium. Ezeknek bevitelére van alternatíva, javaslom inkább azt válaszd. Az alkohol mivel zsíroldó, oldja a sejtmembránt pl vörösvérsejteken ezek okozhatnak vérrögképződést. Ez a vérrögképződés egy adag pia után kimutatható a szemfenék vizsgálatával az erek vékonysága miatt. Egy átbulizott este után gyakori a szem látható bevérzése. Masszív alkoholizmusnál emiatt láthatók az arc hajszálerei. Később a vérrögök nagysága elegendő, hogy a végtagok vérellátása drasztikusan csökkenjen és a sejtek elhalásához/üszkösödéshez vezessen. A mértékkel történő alkohol fogyasztás sem tesz jót az egészségnek.
30/f
#28. Nem tudom, hogy írnak-e, én nem vagyok az. Viszont volt egy alkesz nagybátyám akinek a pesztrálásával nekem is volt "szerencsém" foglalkozni. Utána jártam a témának és ezeket találtam.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!