Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kb olyan 33 éves kor fölött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb olyan 33 éves kor fölött a férfiak jó része láthatatlanná válik a nők számára?

Figyelt kérdés
Mert itt a legtöbben azt hangoztatják, hogy 30-as férfiként volt a legtöbb barátnőjük. Én még csak 32 vagyok, de azt tapasztalom, hogy 1-1,5 évnyi önmagamhoz képest (sok randi, több siker) szinte láthatatlan lettem a nőknél. Való igaz, kissé öregedtem, a hajam sem 100%-os már, de nem tűnök még 45-50 évesnek, hogy ennyire nullán legyek a nőknél, holott előtte pont, hogy ellenkezőleg, jó pár sikerélményem volt, több kapcsolat is. Fura nekem ez.
2017. jún. 21. 12:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
how-old.net amúgy röhögésre jó, de komoly kiszámításokra nem... pl. nálam, ha erősebben voltam kisminkelve alkalomra, pasinak hitt, sminkeletlenül nőnek... pedig nem rondán sminkelek és nem is úgy, hogy elveszítsem az arcom összes jellegét. Ha mosolygok, akkor 28 éves koromban 20-nak mutat, ha nem, akkor akár 36-nak is :D.
2017. jún. 21. 13:48
 22/30 anonim ***** válasza:
És a lábadra hány kg izmot szedtél fel? Ja oda nem edzel, mert nem látszik ki a J Astraból?
2017. jún. 21. 13:55
 23/30 anonim ***** válasza:

Ha normálisan él az ember akkor férefiaknál a fizikai csúcs 30-35 között van.

Ha bagózol piálsz meg minden akkor lehet hogy jelentősen romlott a megjelenésed.

2017. jún. 21. 14:11
 24/30 anonim ***** válasza:
59%

Élettársam 50-es volt amikor megismerkedtünk, hihetetlen vonzó volt, a mai napig is az.

Határozott, magabiztos, ami szerintem kortól Függetlenül erősíti egy férfi vonzerejét.

Nekem mondjuk a Fiatalok nem tetszettek soha, most sem tetszenek, szerintem 40 felett a legvonzóbbak.

2017. jún. 21. 14:26
 25/30 A kérdező kommentje:
Ez ne így van. Csak félénk voltam. Lehetett volna egyetem is alatt vagy 20. De vagy nem mertem kezdeményezni, vagy a buliba hívást elutasítottam és kockultam.
2017. jún. 21. 14:37
 26/30 A kérdező kommentje:
Pia. 2-3 naponta egy sör, ami egészséges. Sőt napi 2 (2 szer fél liter)lenne a legjobb a szervezetnek. Soha nem dohányoztam. 11.30 kor fekszek, 6.30 kor kelek.
2017. jún. 21. 14:52
 27/30 anonim ***** válasza:

A sör az alkohol miatt nem egészséges. Ami miatt igen, az a b vitamin, kalcium és kálium. Ezeknek bevitelére van alternatíva, javaslom inkább azt válaszd. Az alkohol mivel zsíroldó, oldja a sejtmembránt pl vörösvérsejteken ezek okozhatnak vérrögképződést. Ez a vérrögképződés egy adag pia után kimutatható a szemfenék vizsgálatával az erek vékonysága miatt. Egy átbulizott este után gyakori a szem látható bevérzése. Masszív alkoholizmusnál emiatt láthatók az arc hajszálerei. Később a vérrögök nagysága elegendő, hogy a végtagok vérellátása drasztikusan csökkenjen és a sejtek elhalásához/üszkösödéshez vezessen. A mértékkel történő alkohol fogyasztás sem tesz jót az egészségnek.

30/f

2017. jún. 21. 18:29
 28/30 anonim ***** válasza:
#27 Orvosok is irogatnak itt, nafene...
2017. jún. 21. 20:36
 29/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk inkább úgy, Kérdező, aki eddig se kellett a nőknek, az ezután mégannyira sem fog. Tehát pl. aki nem jóképű, nem kigyúrt, nem gazdag, azt már tizen-huszonévesen is levegőnek nézték a nők. Ha meg elmúlt 30, és már csak öregszik, az méginkább rátesz egy lapáttal.
2017. jún. 22. 00:02
 30/30 anonim ***** válasza:

#28. Nem tudom, hogy írnak-e, én nem vagyok az. Viszont volt egy alkesz nagybátyám akinek a pesztrálásával nekem is volt "szerencsém" foglalkozni. Utána jártam a témának és ezeket találtam.

30/f

2017. jún. 22. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!