Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok már 14 évesen kapcsolatba vannak, a férfiak még 30 évesen se, hogyvan ez?
bár tény, hogy manapság korábban kezdenek kapcsolatot a tinik, mint régebben..
legalábbis a nők....
Azért a pasiknál sem nevezhető átlagnak a 30 éves szüzesség. Ez csak egy kisebb, hangosabb csoport.
Azt pedig ne kezdjük már el irigyelni, hogy 14 éves kistiniket visznek bele mindenfélébe a náluk idősebb perverzek...
A mi osztályunkban a srácok előbb túl voltak a szexen mint a lányok. Fiú kezdte 13 évesen.
Én speciel nőként 20 évesen kezdtem a testiséget és a barátnőim közül a leghamarabb is 19 éves volt.
Azok a fiúismerőseim szenvednek a párkereséssel nagyon (inkább) akik javarészt fiú suliba jártak. Pl műszakis.
#9 És? Nincs az sehol kőbe vésve, hogy x lány társaságában neked feltétlenül kapásod lesz. Ez olyan, mint hogy vannak emberek, akiknek barátokat sem sikerül gyűjteniük, mindegy, hogy hány ember van körülöttük. Annyi a különbség, hogy az olyan emberek, akiknek nincsenek barátaik általában csak szomorúbbak, és csendesebbek, ti meg, akiket nem akarnak a nők, jóformán vért akartok. "Hát mi ez, hogy ÉN nem kellek senkinek??"
A szex nem jog, hanem kiváltság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!