Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem írtok Tinderen (vissza) a lánynak, ha matcheltetek?
Olyan gáz, de komolyan. A Tinder arról szól, hogy neked tetsző embereket lájkolsz. Tehát nem lesz olyan válasz, hogy bocs, de nem tetszel. Én két napot szoktam várni, ha akkor sem írnak a fiúk, rájuk írok én. Eddig vagy 20 fiúra írtam én és 2-3 válaszolt csak!!!
Mindig azt lehet olvasni, hogy azok a szemét nők válaszra sem méltatnak, csak szétválnak egyből, vagy le se sz.rják, hogy írt a srác. Hát, én mindenkinek visszaírok, nekem meg alig... Az meg elég szánalmas, ha valaki megnézés nélkül jobbra húz mindenkit. Ha esetleg ez lenne a kifogás, hogy megnézett, de mégse jövök be neki...
22/L
Az a kedvencem, mikor a kis puncihuszár kiírja bemutatkozásba, hogy írjanak neki meg kérdezzenek tőle.
Instant balrahúzás, de némelyiket lapáttal képen is verném mellé. Szoktam én is ráírni fiúkra(inkább úgy mondanám, hogy beelőzöm őket a kezdeményezéssel, mert amint matcheltünk, írok neki), de csak ha nagyon megfog a leírás és a képek alapján és úgy vagyok vele, hogy nekünk muszáj beszélnünk, mert annyira megláttam magam abban, amit írt és mutatott magából, de akkor is valami tréfásat, frappánsat, amire tud mit reagálni.:) De bennem nagyon ritkán van ilyen késztetés, viszont akkor szoktak is válaszolni rá, gondolom azért, mert csak olyanokra írok, akikről lerí, hogy értelmes, tartalmas emberek és szót fogunk érteni. Viszont alapvetően maradi vagyok, egyszerűen nem érzem férfiasnak azt, aki kéreti magát, hogy egy nő írjon őfelségére. Illetve lehet nyugodtan, csak ott lesz másik 20-30, akiben van annyi férfibecsület, hogy ír a lánynak. (És direkt ott van nálam is a profilon, hogy nem vagyok proli, reagálok mindenkinek, nem az egomat jöttem fényezni.)
Lehet mondani, hogy a nő írjon, csak kérdem én, hogy miért tenném, ha másnak meg természetes ugyanúgy, ahogy nekem, hogy a férfi kezdeményez. Legalább egy sziát vagy valami... Bár általában ennél többre képesek szerencsére.
Amúgy vagy azért nem ír, mert mindenkit jobbra pörget és utólag válogat (ismerek ilyet), vagy inaktív a fiók, mert letörölte az appot, vagy valami, vagy ott van az is, hogy én sem néztem a vizsgák alatt, az értesítést meg kikapcsoltam. Szóval most reagálgatok, utólag, mert nem akartam ott ragadni pötyögni, tudom, milyen vagyok...:D Sosem tanultam volna.
20N
Aki nem írt neked, annak nem tetszel.
Sokan kb mindenkit jobbra húznak és csak aztán válogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!