Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexi nők,30 felé hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi nők,30 felé hogyan élitek meg, hogy a legtöbb pasinak még mindig csak egy numerára kelletek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok 10/10-es nőismerősömnél azt látom, hogy 30 után már nagyon lemennek az igényeik párkeresés terén, az addigi álompasi (jómódú, helyes és természetes hűséges, haha) helyett beérik valami jóval egyszerűbb, kedves fiúval, aki jó esetben a felét ha teljesíti a toronymagas igényeknek. Ez természetesen a valóság, ami ilyenkor arcon csapja a maguktól elszállt lányokat.

A maradék azonban még mindig hisz a mesében és oravecznórában, és gyakorlatilag árulja magát fészbukon, minden héten vagy nap felkerül valami nagyon szexis kép a csajról, amiről ordít az üzenet: gyertek már jó pasiik, szabad vagyok, hahó!

Nem bántani akarom az érintetteket, mert szánalmat érdemelnek, de mégis érdekelne, hogy akik szembesültök azzal, hogy csak röpke kalandokra kelletek az általatok elvárt álompasiknak, hogyan élitek meg azt, hogy egyik sem akar mellettetek elköteleződni? Magatokban csalódtok, vagy a világ a hibás?

2017. jún. 20. 13:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, és én pont ezen utóbbiakra gondolok - habár olyat is tudok, aki konkrétan műsorvezető, végigment rajta az összes médiaféreg, aztán hozzáment egy mezei tesitanárhoz pont 30 után, milyen érdekes...
2017. jún. 20. 21:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem 28 körül kezdtek igazán jönni a pasik, mióta elmúltam 30, azóta pláne. Jobban érzem magam, magabiztosabb vagyok, jobb az alakom és jobban tudom, mure vágyom, mint valaha. Az értelmesebbek mindezt azonnal észreveszik.
2017. jún. 20. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!