Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi nők,30 felé hogyan élitek meg, hogy a legtöbb pasinak még mindig csak egy numerára kelletek?
Nagyon sok 10/10-es nőismerősömnél azt látom, hogy 30 után már nagyon lemennek az igényeik párkeresés terén, az addigi álompasi (jómódú, helyes és természetes hűséges, haha) helyett beérik valami jóval egyszerűbb, kedves fiúval, aki jó esetben a felét ha teljesíti a toronymagas igényeknek. Ez természetesen a valóság, ami ilyenkor arcon csapja a maguktól elszállt lányokat.
A maradék azonban még mindig hisz a mesében és oravecznórában, és gyakorlatilag árulja magát fészbukon, minden héten vagy nap felkerül valami nagyon szexis kép a csajról, amiről ordít az üzenet: gyertek már jó pasiik, szabad vagyok, hahó!
Nem bántani akarom az érintetteket, mert szánalmat érdemelnek, de mégis érdekelne, hogy akik szembesültök azzal, hogy csak röpke kalandokra kelletek az általatok elvárt álompasiknak, hogyan élitek meg azt, hogy egyik sem akar mellettetek elköteleződni? Magatokban csalódtok, vagy a világ a hibás?
"Nem bántani akarom az érintetteket"
Pedig nagyon savanyú a szőlő, kérdező :D
Sehogy, mert nem tapasztalom ezt.
Az meg, hogy mit osztok meg vagy mit nem... nem attól függ, van-e pasim. A magánéletem a magánéletem, nem látom be, hogy egy mások által szexinek talált kép (bár nem tudom, pontosan mit takar ez) milyen összefüggésben kéne legyen azzal, hogy van-e évek óta tartós kapcsolatom. (Van.)
Kész vicc a kérdés. Valóban szép, értelmes, sikeres 30as nőkért még mindig tolonganak. Lehet, hogy nem 500an, csak 400an, de fel sem tűnik a különbség.
Akinek a szépsége volt az egyetlen értéke, na az szívhat egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!