Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexi nők,30 felé hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi nők,30 felé hogyan élitek meg, hogy a legtöbb pasinak még mindig csak egy numerára kelletek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok 10/10-es nőismerősömnél azt látom, hogy 30 után már nagyon lemennek az igényeik párkeresés terén, az addigi álompasi (jómódú, helyes és természetes hűséges, haha) helyett beérik valami jóval egyszerűbb, kedves fiúval, aki jó esetben a felét ha teljesíti a toronymagas igényeknek. Ez természetesen a valóság, ami ilyenkor arcon csapja a maguktól elszállt lányokat.

A maradék azonban még mindig hisz a mesében és oravecznórában, és gyakorlatilag árulja magát fészbukon, minden héten vagy nap felkerül valami nagyon szexis kép a csajról, amiről ordít az üzenet: gyertek már jó pasiik, szabad vagyok, hahó!

Nem bántani akarom az érintetteket, mert szánalmat érdemelnek, de mégis érdekelne, hogy akik szembesültök azzal, hogy csak röpke kalandokra kelletek az általatok elvárt álompasiknak, hogyan élitek meg azt, hogy egyik sem akar mellettetek elköteleződni? Magatokban csalódtok, vagy a világ a hibás?

2017. jún. 20. 13:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

"Nem bántani akarom az érintetteket"

Pedig nagyon savanyú a szőlő, kérdező :D

2017. jún. 20. 13:20
 2/12 A kérdező kommentje:
1: azért látom, nálad is betalált a dolog, bár nem ez volt a szándékom. Amúgy srác vagyok, és az életemmel teljesen elégedett. De látom, sokkal jobb látatlanban támadni, mintsem reagálni az ezek szerint számodra kellemetlen kérdésre.
2017. jún. 20. 13:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
2.: boldog párkapcsolatban élek évek óta :)
2017. jún. 20. 13:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, mert nem tapasztalom ezt.

Az meg, hogy mit osztok meg vagy mit nem... nem attól függ, van-e pasim. A magánéletem a magánéletem, nem látom be, hogy egy mások által szexinek talált kép (bár nem tudom, pontosan mit takar ez) milyen összefüggésben kéne legyen azzal, hogy van-e évek óta tartós kapcsolatom. (Van.)

2017. jún. 20. 13:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Elég gyenge társkeresési kísérlet. :D
2017. jún. 20. 14:51
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Gyakorlatilag ítélkezel olyan emberek felett,akiket nem ismersz,csak látsz.Fogalmad nincs közel s távol,ki mire vágyik,vagy mit miért rak ki.Egyébként qrvára nincs is hozzá közöd.Ahogy mások magánéletében vájkálsz,na pont az a szánalmas! ;-)
2017. jún. 20. 19:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Mondja ezt az, akinek valószínűleg az egyetlen témája a buta barátnőivel az az, hogy mit csinált meg hol nyaralt a másik, meg ki kivel szakított.
2017. jún. 20. 20:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Igazából egyetlen értelmes érved nincs,ami alátámasztja,hogy igazad volna.Csak személyeskedsz,provokálsz,miközben fogalmad nincs,hogy élnek azok,akiket támadsz.A kérdésed puszta fröcsögés olyan csajokról,akikhez neked soha nem lesz közöd.Tudod,hogy nincs esélyed,így inkább kritizálsz.Éretlen kis kölyök vagy... ;-)
2017. jún. 20. 20:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Csak jólesne neked azt hinni, hogy egy frusztrált lúzer vagyok, csak hát nagyon nem ez az igazság :)).
2017. jún. 20. 21:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Kész vicc a kérdés. Valóban szép, értelmes, sikeres 30as nőkért még mindig tolonganak. Lehet, hogy nem 500an, csak 400an, de fel sem tűnik a különbség.

Akinek a szépsége volt az egyetlen értéke, na az szívhat egy kicsit.

2017. jún. 20. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!