Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan nőt, aki nagyon gyönyörű arcú -testű, stílusos, és a külseje ellenére nagyon intelligens, okos, jófej, pozitív és kedves személyiség?

Figyelt kérdés

2017. jún. 19. 22:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Többet is ismerek.

És még mellé elsőre megtalálták azokat akikkel le fogják élni az életüket.

Rokonaim, örülök velük.

Ami viszont fontos, hogy habár belső értékekben jók de ismerek kevésbé szépeket akik belsőre még jobbak.

2017. jún. 20. 00:44
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Olyanokat ismerek, akik mindben kiemelkednek, esetleg két-három tulajdonság tekintetében különösen.

Olyan extrém példát viszont nem, hogy szépségkirálynő, részecskefizikus, mindenki legjobb barátja és örök optimista is lenne.

2017. jún. 20. 00:50
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek, ráadásul egyedülálló. Természetesen esélyem sincs nála. Mondjuk talán jobb is: ha ilyen barátnőm lenne, és elveszíteném, akkor tudnám, hogy jobbat nem fogok találni soha.
2017. jún. 20. 01:41
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm ilyen (nem párom, lány vagyok :D)

Nagyon szép lány, gyönyörű, mosolygós arca van, nagy, kék szemek, most épp fekete a haja és nagyon jól áll neki, nagyon durván edz és ad magára rendesen (irigylem néha, hogy hogy van erre is energiája :( ). Elsőre felvették az egyetemre, jeles-jó tanuló, mindenkinek segít a szakon is behozni a lemaradást, ad jegyzetet, hihetetlen pozitív és optimista, nagyon tud engem is biztatni és tartani bennem a lelket. És hihetetlen a dumája, kicsit fiúsak a poénjai, de ütnek.:D

Annyi a baj vele, ha ez bajnak mondható, hogy nem igazán nyitott a kapcsolatra most szerintem, nagyon nem akar a témáról beszélni, annak ellenére, hogy sok emberrel jóban van és nyitott a társaságra, nem hallottam még tőle fiúügyekről mostanában, vagy hasonlókról. :S Nem tudom, mi miatt van, nem akartam így rákérdezni nála, de látszólag egyáltalán nem zavarja.

2017. jún. 20. 03:50
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
A külseje ELLENÉRE?? Miaf**z? Pasztmek..
2017. jún. 20. 06:15
 26/31 anonim ***** válasza:

Igen, én.

A szerénység nem volt szempont. :)

2017. jún. 20. 08:01
 27/31 anonim ***** válasza:
3%
Kezdjük ott hogy okos nő mint olyan, nem létezik.
2017. jún. 20. 08:37
 28/31 anonim ***** válasza:
60%

Mi az, hogy a külseje ELLENÉRE?

A külső tulajdonságok nem határozzák meg a belső tulajdonságokat. Végtelen kombináció létezik, és ebbe bizony belefér az, hogy valaki szép, okos és kedves is egyszerre.

21/L

2017. jún. 20. 09:24
 29/31 anonim ***** válasza:

Igen, többet is.

De az megint más kérdés, hogy relatív a jó test, a pozitív/kedves személyiség és a jófejség is :).

2017. jún. 20. 10:10
 30/31 Sunshinedoll ***** válasza:
2017. jún. 20. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!