Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak taszító egy fehér bőrszínű nő külsőre?
Rossz közegben mozogsz.
Nekem is mondta egyszer egy mezei kozmetikus beugrós helyen, hogy hullasápadt a bőröm. Ő kókuszdiószínűre volt szolizva.
Értelmes emberek között nem fog ilyen kritika érni.
Taszítónak maximum 1-2 embernek lehet, de alapvetően szerintem szinte senkinek nincs vele gondja. Max nem a hófehér bőrt preferálja. Egyébként linkelhetnél képet, hogy mennyire fehérre kell gondolni.
"Pl. a pincében barnultál?"
Itt pedig szerintem viccelni próbált. Lehet ne ma legjobban, de azért nem kell mindenen vérig sértődni.
Nekem kifejezetten tetszik a fehér bőr:) Miért kellene mindenkinek agyonra szoliznia magát?
40F
Egyáltalán nem taszító. Ilyenkor 2 dolog jut eszembe:
1.: Nem majmolja a lány a mai divatot, miszerint mindenkinek barnának kell lennie, elfogadta magát így ahogy van
2.: Bár zavarja, de nem annyira, hogy tegyen ellene
Szerintem bármelyik is az igaz, számomra többet ér, mint aki huszonévesen szét szolizza a bőrét, mert az milyen divatos már, aztán 30 felett meg nem győzi magára kenni a különböző krémeket, hogy ne a saját anyjának tűnjön. Persze a kettő között van egy egészséges átmenet, de világos bőrűként el kell fogadni, hogy van egy határ amit már nem érdemes átlépni, mert az egészség rovására mehet.
Mindezt úgy írom, hogy nekem is nagyon világos a bőröm, tehát tudom miről beszélek
36\F
A kérdező nem bírta elviselni, hogy belinkeltem az Emberek kategóriából egy kérdését a 20-ból, amelyekben mind ugyanezt kérdezte meg és inkább kitöröltette a válaszaimat.
:DDDDD
Szegény, betegesen szomjazik az ő bőrszínét bálványozó kommentekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!