Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak taszító egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak taszító egy fehér bőrszínű nő külsőre?

Figyelt kérdés
2017. jún. 19. 08:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%

Rossz közegben mozogsz.

Nekem is mondta egyszer egy mezei kozmetikus beugrós helyen, hogy hullasápadt a bőröm. Ő kókuszdiószínűre volt szolizva.

Értelmes emberek között nem fog ilyen kritika érni.

2017. jún. 19. 09:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Taszítónak maximum 1-2 embernek lehet, de alapvetően szerintem szinte senkinek nincs vele gondja. Max nem a hófehér bőrt preferálja. Egyébként linkelhetnél képet, hogy mennyire fehérre kell gondolni.

"Pl. a pincében barnultál?"

Itt pedig szerintem viccelni próbált. Lehet ne ma legjobban, de azért nem kell mindenen vérig sértődni.

2017. jún. 19. 10:00
 13/21 anonim ***** válasza:
A sárga bőrszín beteges, (a kínaiaknál ez természetes), nem a fehér, ne ülj fel minden hülyeségre amit hallasz, és ne lovagolj rajta! Kezdem azt hinni, hogy ezt élvezed.
2017. jún. 19. 10:01
 14/21 anonim ***** válasza:
59%

Nekem kifejezetten tetszik a fehér bőr:) Miért kellene mindenkinek agyonra szoliznia magát?

40F

2017. jún. 19. 10:35
 15/21 anonim ***** válasza:
53%

Egyáltalán nem taszító. Ilyenkor 2 dolog jut eszembe:

1.: Nem majmolja a lány a mai divatot, miszerint mindenkinek barnának kell lennie, elfogadta magát így ahogy van

2.: Bár zavarja, de nem annyira, hogy tegyen ellene

Szerintem bármelyik is az igaz, számomra többet ér, mint aki huszonévesen szét szolizza a bőrét, mert az milyen divatos már, aztán 30 felett meg nem győzi magára kenni a különböző krémeket, hogy ne a saját anyjának tűnjön. Persze a kettő között van egy egészséges átmenet, de világos bőrűként el kell fogadni, hogy van egy határ amit már nem érdemes átlépni, mert az egészség rovására mehet.

Mindezt úgy írom, hogy nekem is nagyon világos a bőröm, tehát tudom miről beszélek

36\F

2017. jún. 19. 11:31
 16/21 anonim ***** válasza:
Azok az egyes emberek akik megszolnak nem nok veletlenul, azon belul is idosebb rokonok? Esetleg gyerek- es kamaszkorodban mondtak? Nekem ferfi meg soha nem tett kritikat a borszinemre. Nem kell vele foglalkozni akarmit mondanak.
2017. jún. 19. 11:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Számomra inkább vonzó.
2017. jún. 19. 12:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom ha egy lány nagyon fehér,mert én is elég fehér vagyok,nem is igazán tudok barnulni.
2017. jún. 19. 12:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Pont hogy tetszik az is. Minden ami nem átlag. De azért az átlag is tetszik :)
2017. jún. 19. 13:33
 20/21 anonim ***** válasza:

A kérdező nem bírta elviselni, hogy belinkeltem az Emberek kategóriából egy kérdését a 20-ból, amelyekben mind ugyanezt kérdezte meg és inkább kitöröltette a válaszaimat.

:DDDDD

Szegény, betegesen szomjazik az ő bőrszínét bálványozó kommentekre.

2017. jún. 19. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!