Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyiknek a legnehezebb és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiknek a legnehezebb és melyiknek a legkönnyebb csajt találni az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

1. visszahúzódó de jóképű, kigyúrt pasi

2. nagyképű és belevaló de igénytelen és bunkó paraszt

3. Ferrari/BMW a garázsban, sok-sok millió a bankszámlán, viszont munkamániás és rideg, elutasító

4. átlagos, jó tanuló és kedves de semmi extra nincs benne

5. nagyon pénzes családból való és okos, kedves, de testi fogyatékossága van (süket, Dawn-kóros, féllábú, autista stb.)

2017. jún. 18. 23:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"házasodik a gazda" volt a címe asszem.:D Az mondjuk még egész szórakoztató volt.
2017. jún. 19. 01:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Kis nézőpontváltás nem árt. Legkönnyebb csajt találni de mégis mire? Kapcsolatra? Mert arra a kettesnek, hiszen annak a leggyérebbek az igényei. Legyen szép és sötét azt kész.

Az egyest nehezen viselik el. Unalmas béka, ráadásul kényszeres vonásokkal tarkított, biztos túlkontrollált is, egy rendszerben éli az életét, stb. stb. szóval nem szimpi.

A hármasnak nem feltétlen van szüksége stabil kapcsolatra, max szeretőre, ami viszont sokaknak nem feltétlen kielégítő így neki sincs túl könnyű dolga.

A négyes általában önbizalom hiányos, nem mer kezdeményezni, nem tudja hol, mit, valószínű nem veti fel a tapasztalat sem. Neki sincs éppenséggel könnyű dolga.

az ötös.. Hát azt hagyjuk. Neki talán a legnehezebb. Senki sem szeretne ingyenes ápolónőnek szegődni egy kvázi gyerek mellé.

2017. jún. 19. 01:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Az 5.-nél nagyon nem mindegy, hogy süket, vagy Down-kóros. Egy süket, ha még ráadásul beszélni is tud , szerintem bőven képes teljes életet élni. Egy féllábú, aki sportol szintén sokaknak nem akadály.

Az autizmus pedig tudtommal egyáltalán nem testi fogyaték.

Szóval szerintem normális nőt a 4 és bizonyos típusú fogyatékok esetében az 5 találhat legnagyobb valószínűséggel.

2017. jún. 19. 01:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Én a 4-es és 1-es keverééke vagyok, és nekem eléggé nehéz megfelelő lányt találni. Sajnos én is a külsőségekre megyek. Sok dagi, rondább lány tapad rám, de nekem ők nem kellenek. Olyan lány, aki mind belül mind kívül bejön nekem az nagyon ritka, és mindig szenvedek, hogy megtartsam őket, pedig mindent megtennék értük, de a baj nálam talán a túlzott empátia. Nem merek "pimaszabb/merészebb" dolgokat csinálni, pedig sok lány azért igényli ezt. De ha csak a fentiek közül kellene választani, akkor szerintem 5 ös-nek a legnehezebb, aztán 4, 1, 2, 3. Én ezt tartanám sorrendnek.
2017. jún. 19. 08:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a 12 es jòl felsorolta es indokolta is, az lehet a jo rangsor. Az biztos h a vagàny belevalò a legkeresettebb, az igenytelensèg azèrt nem előny,màrmint a tisztasàg ès öltözèk tekintetèben minimum. Magam 1 es vagyok plusz jòmòdu, baromi nehezen talàlok pàrt.
júl. 23. 05:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!