Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők számára nem vonzó pasik hogyan viselik, hogy az
utcán állandóan olyan nőkkel találkoznak, amilyenekről
tudják, hogy nem is álmodhatnak?
"Lehet szemétség, de élvezem, ha megnéz egy pasi, akiről messziről süt, hogy sosem lenne bátorsága kezdeményezni nálam."
Mit élvezel benne? Szívesen porig aláznád, belerúgnál egy ilyen pasiba?
Vagy csak szimplán gonosz vagy?
2017. jún. 18. 21:43
12/27 A kérdező kommentje:
10, én pont ezért nem is tudtam soha lenni egy általam "kevésbé szépnek" ítélt csajjal, mivel pontosan tudtam, hogy csak átverem magam.
13/27 A kérdező kommentje:
Meg ugye az ember mindig megkapja, hogy miért nem jön már össze egy "hozzá való" lánnyal, mintha tehetne arról, hogy nem született jóképűnek, és ő nem ugyanúgy valaki vonzóval szeretne lenni.
Az a gond igen, hogy a nőket az érdekli, amit kapsz, amit hozol. Magasság, vonzó arc. Plusz a magabiztosság, amit zömében abból szerzel, hogy jó a családi háttered, okos vagy (jó agyat örököltél), jóképűnek születtél és van sikered a nőknél.
2017. jún. 18. 22:28
30 felett már inkább a szerzett dolgok a fontosak, ebben még benne van a magabiztosság, de az agyagiak lesznek a dominánsak.
2017. jún. 18. 22:29
16/27 A kérdező kommentje:
Nincs gondom az anyagiakkal, de ha egy nő azért lenne velem, az nem érne semmit.
Lehet hogy veszett nagy közhely, de erre mondják hogy az élet igazságtalan. Hogy is fogalmazzak, enyhén szólva nem esik jól. Mikor tudom magamról hogy okos, humoros ember vagyok (ezt most nem nagyképűségből mondom, családom, haverok is ezt mondják), de mégis látom hogy a szép csaj akit szívesen magam mellett tudnék inkább egy 60-as IQ-jú kőbunkó fazonnal van, csak mert annak jó a teste, márkás cuccokban jár meg BMW-vel furikázik. Nem, nem esik jól. Én sem járok pont ezért túl sokat emberek közé. Azaz de, utcán sokat vagyok, bevásárolok, ügyintézek, fotózgatok kocsikat ilyesmi, de célzottan társasági helyekre, pl. diszkóba, kocsmába, bálokba, koncerte ilyesmire nem megyek, mert nekem sincs ekdvem egyedül álldogálva bámulni hogy minden szép csaj egy jóképű de semmilyen értéket nem képviselő palival falja egymást. Ennyi. Inkább akkor gépezek tévézek vagy olvasok, legalább addig is el vagyok foglalva mással.
2017. jún. 18. 22:55
Egy idő után már nem fogja érdekelni őket. Aki még 24 éves korában se volt még sose nővel az 30 éves korára már biztosan magasról fog tenni az egészre hogy az utcán milyen jó nőt látnak és már azon se gondolkodnak hogy de jó lenne összejönni velük.
Majd talál a csajozás helyett más elfoglaltságot amiben kiéli magát. Hasznos dologra gondoltam, nem arra hogy alkoholba menekül meg ilyesmi. Az nem megoldás.
2017. jún. 18. 23:23
19/27 A kérdező kommentje:
Ha ez így lenne, akkor már nem érdekelne engem se
"Majd talál a csajozás helyett más elfoglaltságot amiben kiéli magát."
olyat nem találhat. önámítás. az ember nem elég önmagának. az az "elfoglaltság" szereti őt?
2017. jún. 19. 07:56
Kapcsolódó kérdések: