Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy átlagos nő ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy átlagos nő ennyire nyomul ott valami nem stimmelhet nála?

Figyelt kérdés

Nem vagyok helyes, még lány sem volt az életemben pedig már lassan 30 vagyok. Társkeresőn 100bol max egy ír vissza.

Érdekes módon számomra nagyon csinos lány visszaírt. Elkezdtünk ismerkedni beszélgetni. Én nem akarok talizni vele mert félek hogy élőben elutasít. Ő viszont szeretne már találkozni.

Érdekes módon minden nap ő keres. Állandóan randira hív stb. De én nem merek...

ugye ha egy ilyen csinosabb átlagos lány ennyire nyomul akkor ott valami bibi van amit titkol és emiatt nem akarják a pasik?

2017. jún. 18. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor minek vagy fent ismerkedős oldalon? Végre ír valaki és te meg itt kínlódsz? Van fent képed? Ha van,és nem hamis, akkor nem lesz olyan nagy meglepetés a dolog élőben se neki.
2017. jún. 18. 18:16
 12/18 anonim ***** válasza:

Talán azt szeretné, hogy előfizess az oldalon, és egyébként egy 120 kilós borostás pasi ül a profil mögött, aki animátorként dolgozik a társkereső cégnél, és közben WOW-ozik.

Vagy golddigger.

Más nemnagyon valószínű.

2017. jún. 18. 19:01
 13/18 A kérdező kommentje:
12. Tudja hogy szegény vagyok éa telón beszéltünk már...
2017. jún. 18. 20:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Kb. Ugyan ez volt velem is... részben ezért nem találkoztam vele... Végül megszakítottam vele a kapcsolatot, nem akartam hitegetni ha már eldöntöttem, hogy nem lesz semmi. Azt hogy jó döntés volt-e nem tudom... Kicsit talán bánom.
2017. jún. 18. 23:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem akarok rosszat kívánni senkinek, de komolyan megérdemled magad. Végre itt van, amit akarsz, és erre belekötsz, hoyg biztos beteg.
2017. jún. 19. 00:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Ráadásul sose volt párod 30 évesen, de te mondod, hoyg baj van mással. Szerintem furcsa a hozzáállásod.
2017. jún. 19. 00:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Legyen már gerinced, te szerencstlen! A csaj nem nyomul, tök normális, hogy nem kéreti magát, te meg itt nyomod ezt a szábalmas baromságot!

Szégyelld magad!

2017. jún. 19. 05:08
 18/18 anonim ***** válasza:

"Most őszintén, mit veszíthetsz, ha találkoztok és mégsem jössz be neki? :) Szerintem semmit."

az amúgy is romokban heverő önbecsülése kap 1 jókora pofont. mindig van mit veszíteni.

2017. jún. 19. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!