Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos nő ennyire nyomul ott valami nem stimmelhet nála?
Nem vagyok helyes, még lány sem volt az életemben pedig már lassan 30 vagyok. Társkeresőn 100bol max egy ír vissza.
Érdekes módon számomra nagyon csinos lány visszaírt. Elkezdtünk ismerkedni beszélgetni. Én nem akarok talizni vele mert félek hogy élőben elutasít. Ő viszont szeretne már találkozni.
Érdekes módon minden nap ő keres. Állandóan randira hív stb. De én nem merek...
ugye ha egy ilyen csinosabb átlagos lány ennyire nyomul akkor ott valami bibi van amit titkol és emiatt nem akarják a pasik?
Talán azt szeretné, hogy előfizess az oldalon, és egyébként egy 120 kilós borostás pasi ül a profil mögött, aki animátorként dolgozik a társkereső cégnél, és közben WOW-ozik.
Vagy golddigger.
Más nemnagyon valószínű.
Legyen már gerinced, te szerencstlen! A csaj nem nyomul, tök normális, hogy nem kéreti magát, te meg itt nyomod ezt a szábalmas baromságot!
Szégyelld magad!
"Most őszintén, mit veszíthetsz, ha találkoztok és mégsem jössz be neki? :) Szerintem semmit."
az amúgy is romokban heverő önbecsülése kap 1 jókora pofont. mindig van mit veszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!