Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy szűz férfi hány éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szűz férfi hány éves korától esélytelen a nőknél?

Figyelt kérdés
25 felett már rizikós, de 30 után már tuti a magány.

2017. jún. 16. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25
2017. jún. 16. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy mindig esélytelen, max defektes csajnál lehet valami halvány esélye, dehát az meg más okokból gáz, többek közt erkölcsi okokból is.
2017. jún. 16. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
25 felett már mágus. :D
2017. jún. 16. 22:56
 14/16 anonim ***** válasza:

#10. 88 éves vagy ? :O

30/f

2017. jún. 17. 04:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Akár el is mehet a kérdező prostihoz, óvszerben nem is lesz nemibeteg, de az miért lenne jó? Egy az, hogy annyira izgulna, hogy fel se állna neki. Ha meg mégis, akkor mitől lenne jobb? Elmondhatja magáról, hogy már 1x dugott. De ha összejön egy szerelmi kapcsolat, akkor annyira izgul, hogy na, most teljesítenem kell a szerelmemnél, hogy becsődölés lesz a vége.

Vagyis remélem nem. Eddig minden szűz pasinak, akivel voltam, nem állt fel az első pár próbálkozásnál.

2017. jún. 19. 22:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Bekap egy fél Viagrát és nem lesz ilyen gond. :D Amúgy ja, nekem is félárbocon állt a szerszám az első alkalomkor és a sztereotípiákkal ellentétben nem hogy nem sültem el 5 másodperc alatt, de el sem tudtam élvezni.
2017. jún. 19. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!