Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért jön be jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért jön be jobban a megjátszott őszinteség, mint a valódi, szívből jövő?

Figyelt kérdés

Sokszor azt látom, hogy a vetítés, a nagyzolás, a hülyítés, a menőzés a nyerő, a valódi érzelmek kimutatása pedig zsákutca. Az a pasi, akin látszik, hogy a szeme sem áll jól(vagy fel sem fedi, mert napszemüvegben tolja a vakert), rögtön kap egy esélyt, aki pedig a szívét szinte a nő kezébe teszi, az el van hajtva és nem egyszer gúny is övezi.

A nők miért skandálják folyton, hogy az őszinteség nagyon fontos, ha mégis a jó színésznek adják be végül a derekukat? Vagy ma már nincs értéke ennek a szónak, jelentőségét vesztette? Mit gondoltok erről?

2017. jún. 16. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De miért tenné bárki a kezembe a szívét ELSŐRE? Kinek kell az?
2017. jún. 16. 15:26
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

Néha elámulok ezen az önvédő mechanizmuson ami egyes férfiaknak van. Még véletlenül sem az a baj hogy egyszerűen nem jössz be a csajoknak, nem vagy vonzó, á, dehogy! Ehelyett:

Nem kellettem mert túl rendes vagyok. Nem kellettem mert őszinte vagyok. Nem kellettem, mert nem vagyok milliomos. Nem kellettem, mert nincs autóm......

gyerekek, ezt most tényleg????Csak ez a baj veletek ,hogy rendesek vagytok meg őszinték? Más baj nincs? Nem lehet hogy egyszerűen nem tetszel, te tökéletes vagy, csak túl őszinte???? Ugyan már. De elárulom hogy a nem tanulsz ezekből a helyzetekből, az élet folyamatosan megismétli majd. Ha nem fejleszted az önismeretedet, addig fogod újra megélni ezeket a tapasztalatokat amíg ez az állapot fennáll.

2017. jún. 16. 19:07
 13/14 anonim ***** válasza:

# 12: Te érted is, amit írsz? Mégis mit kéne megtanulni abból, hogy "egyszerűen csak nem tetszünk"? Ez hol önismeret? Hol értelmes indok? Az a valódi önismeret, ha kutatjuk, mi lehet az ok, elemezzük a történteket és az esélyeket (és nem átesve a lovon, hogy kinevezünk egy tetszőleges valamit oknak, oszt jóvan. Azt csak a hülyék csinálják).

On: akinek ez jön be, annak valószínűleg azért, mert nem akarja elfogadni, hogy a valóság sajnos nem tökéletes, óhatatlanul lesznek hibák, de ha jön a hazug ember, aki előadja a tökélyt, akkor abban reménykedik, hogy igaza lesz. Pedig sosem, de ezt nem hajlandó belátni.

2017. jún. 16. 20:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az önismeret az, hogy nem az őszinteségemet meg a kedvességemet hibáztatom, hanem megnézem, milyen is vagyok. Esetleg túl félnék, ezért nem tetszem. Esetleg túl érzelmes, nyálas, ezért nem tetszem. stb. Ha már látott rólad képet (mostanit, jó minőségűt) és úgy randiztok, akkor valószínűleg nem a külsőddel van baj, mert a kép már ugye azt elárulta,milyen vagy.

A kérdés már eleve sugallja, hogy a kérdező nincs tisztában önmagával. Nem vetít és nagyzol, ez szuper! Normál esetben ezt szeretik a nők, akkor mi baj? A szívét szinte a nő kezébe teszi....tessék? Na, ezt a mondatot kéne elemezni, mégpedig nem nekünk, hanem a kérdezőnek. Mit jelent az őszinteség? Mert ha ő őszintén előadja, mekkora lúzer, akkor értékelem a őszinteségét, de egy lúzer nem kéne. Tehát akkor nem azzal volt a baj hogy nem hazudta magát másnak ,mert úgyis rájöttem volna, hanem azzal, hogy egy lúzer (nem vagy az kérdező, ne érts félre, ez csak egy példa ha az lennél és ezt vállalod fel őszintén) szóval akkor a lúzerségen kell dolgozni, illetve a saját nézőpontját megváltoztatni saját magáról és akkor már az őszintesége egy érett, megfontolt férfit fog mutatni.

Mert ennek így egy kicsit olyan a jellege, mint amikor az egyszeri férfi megcsalja az asszonyt, elmondja otthon, majd kidobják otthonról ő pedig azt mondja, azért dobták ki mert őszinte volt. Még véletlenül sem azért mert csalt.

2017. jún. 17. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!