Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők érdekelne hogy miért nehéz egy pasinak párt találni?
Nem lehet erőltetni, azért. Ahányszor ezen pörögtem, olyan emberekbe botlottam, ha botlottam is, hogy bottal se. Akár a belsője, akár a külsője, akár mindkettő miatt.
Ahogy az ember szép lassan rendezi a sorait, kibékül magával és arra figyel az életében, ami az ő érdeme és ami számít egyedül is, nagyobb az esély arra, hogy talál valakit, akinek az élete illeszkedik az ő sajátjához. :) Amíg viszont nincs neki és mindene az, hogy kajtasson más után (nagyon látszik, ha valaki már-már kiszolgáltatottan csajozik/pasizik), addig nem lesz túl szép az eredmény.
Én sem voltam alapvetően rossz, akkor sem. Legalábbis utólag sem éreztem azt, hogy ne lett volna rendben a személyiségem, vagy valami. De nem voltam egyben, nem volt kialakítva a napirendem, az elfoglaltságaim, semmim, csak "voltam", olyan jellegtelenül és kuszán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!