Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok ennyi idősen párt?
14 éves kor felett már felesleges a párkeresés. Addig az ember jószerivel megtalálja az igazit akivel az egész életét boldogságban éli le. Vagy nem...
Amúgy meg, nincs olyan, hogy "igazi". Mindenkinek vannak hibái, senki sem tökéletes, még te sem.
Majd 30 éves kor felett, ha addig egyetlen férfi sem volt az életedben akkor kezdhetsz izgulni.
Ez most komoly? :D Csajszi, 50 éves elvált emberek húszévesek módjára élik az életüket és romantikáznak, hova akarsz te még bedepizni és lemondani az életről 20 évesen? :D Most jön a java, elértük azt a kort, hogy lassan kinövünk az idétlen csapongással (mármint a korosztályunk kinő), ki-ki előrántja a tökeit és felelősen kezdi kezelni a kapcsolatait szórakozás meg egyéjszakás kavarások helyett. Innentől lesz izgi, pláne, ha az ember komoly kapcsolatot akar.:) Egyébként én is annyi idős vagyok, mint te, szerintem az ember ha családot is akar, 30 éves koráig bőven ráér megtalálni a hozzá illő párt. Addig eszedbe ne jusson ezen görcsölni, majd minden alakul, nem kell ettől tartani.:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!