Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi egyáltalán nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi egyáltalán nem helyes külsőre, és anyagilag is jelenleg a padlón van, szüleivel él és munkája sincs, hogyan szerezhetne mégis szép barátnőt?

Figyelt kérdés

Komoly és őszinte válaszokat várok, nem kell a fikázás meg az okoskodás, hogy "miért nem tanultál piacképes szakmát?" "miért nem képzed magad?" "mindenki a saját mittoménhol keresgéljen"

Ezekre nem vagyok kíváncsi, hanem olyanokra, hogy ezeken kívül (külső, pénz) mivel lehet még megfogni magadnak egy csinos lányt?

2017. jún. 12. 14:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
56%
18-as, abban egyetértek, hogy sok pénz és jó külső nélkül nem sok sikere lesz a nőknél. De valaki írta, hogy Ti is szép nőt akartok, Ti is felszínesek vagytok. Ezzel mi bajod? Talán nem igaz? Hiszen az összes ilyen kérdés (amiből kb. napi 5 van) csúnya,kövér, csóró pasi SZÉP, CSINOS nőt akar. Akkor ez nem felszínesség?? Akkor mi, áruld már el?
2017. jún. 12. 17:32
 22/27 anonim ***** válasza:
30%

#22, épp az az hogy ezzel semmi baj nincs, de akkor ez működjön oda-vissza. A férfiak szempontjából még érthető is valamilyen szinten, elvégre a nők a "szebbik" nem. Az viszont már nem oké, hogy a nő az válogathat külcsín alapján, a férfinak meg azt prédikálja, hogy mindenki a saját szintjén keresgéljen, nánánánánáná! Szóval Tehát ő nem a maga szintjén keresgél, másnak viszont ezt hajtogatja.

#21, nincs igényem párkapcsolatokra, tehát vesztenivalóm sincs. Engem speciel pont nem zavar, ha senkinek nem kellek, mert ez kölcsönös.

2017. jún. 12. 17:38
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjatok mar abba az azon valo marakodast, hogy mindenki felszines-e vagy sem... ez annyira lenyegtelen szerintem.

Kedves Kerdezo! Akkor lesz valakid, ha ertekesnek talal Teged valaki. Lehet ez amiatt, mert gazdag vagy, jo a humorod, vagy jo ember vagy, illetve az is lehet, hogy valaki, akinek szinten ugyanilyen az elete betalal Teged es ezert talal majd szimpatikusnak... Mindenkibe bele lehet kotni es mindenkibe bele is fognak kotni. Ezt fogadd/fogadjatok el.

2017. jún. 12. 17:39
 24/27 anonim ***** válasza:
49%

Ha megfigyelted, nem azt sajnáltam, hogy nincs párod, hanem belegondoltam, milyen nehéz lehet az élet ennyi agyf@zsággal az ember fejében.

Egyébként a lepontozásodat elhiheted, hogy pont lesz@rom. Szerinted hol érdekel, hogy egy hótismeretlen ember miként vélekedik a gondolataimról?

2017. jún. 12. 17:44
 25/27 anonim ***** válasza:
35%
#25, akkor ki kell ábrándítsalak, a legkevésbé se nehéz az életem. Sőt, mi több, sokkal könnyebb, mintha párkapcsolatban volnék. Nincs felelősség, nincs állandó megfelelési kényszer, és tehetem, amihez kedvem van. Hogy szerinted ez agyfszság, csak mert nem látod át/nem akarod átlátni az összképet, az erősen másodlagos. Ne is gondolkodj, majd megteszi más helyetted. A piros kéz természetesen ismét ment neked.
2017. jún. 12. 17:52
 26/27 anonim ***** válasza:
83%
Jóbarát, ennyi örömöd legyen. :)
2017. jún. 12. 18:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Miért lenne egy szép csaj egy ilyen lúzerrel?
2018. jan. 25. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!