Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összeköltöznétek egy csajjal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltöznétek egy csajjal, ha ő gyakorlatilag semmit sem keresne?

Figyelt kérdés
Még tanul, én meg dolgozom. Otthonról támogatják, de eléggé szűkösen. Eddig csak összejártunk, de sokszor így is én fizettem a számla nagy részét, ami nem baj, eddig kibírtam, de ha együtt élnénk biztos, hogy a spórolás menne a kukába, mert átlagbérből élek, nettó 200ezer ft. Pedig lennének terveim, szeretnék venni pl. a jövőben egy motort. Jelenleg 60-at tudok félretenni havonta, a többi lakáskassza, albérlet, BKV és kondibérlet + kaja. Nem tudom, hogy megérné-e. Ő 21, én meg 28 éves.
2017. jún. 11. 23:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9# én adózás területén dolgozok és többet keresek, mint nettó 200. Multicégekhez kell menni, ott a nettó kétszáz nem egy hatalmas összeg. Vagy programozónak, azoknál ez kifejezetten alacsony bér. Vagy alapvetően bárhova, ami nem magyar cég, és angolul kell beszélni főleg. Linkedinen keress munkát, ne profession.hun és társaik, az értelmesebb melókat már csak oda töltik fel.

Egyébként én is ennyit raktam félre, amikor még kevesebbet kerestem. Nálam 50 albérlet (szoba), 20 fundamenta, 60 kaja, max 20 rezsi, és maradt 50. Jó néha egy kicsit kevesebbet, ha nehezebb hónap volt, de összességében tartható volt.

2017. jún. 12. 09:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Én médiában (tévénél) dolgozom, itt még kevésnek is számít a 200, de nagyon sok popót kéne fényesre nyalni ahhoz, hogy feljebb menjen az összeg, és én nem vagyok az a személyiség. :)
2017. jún. 12. 10:20
 13/15 A kérdező kommentje:

1. Ez attól függ, mennyit fizetsz albérletre, én 55-öt, + télen fűtés, így max 60. De csak egy lepukkant szobát bérelek, nem garzont - nem is szívesen vállalom fel, még ha kényelmesen el is férnénk, mert széles az ágy, meg van egy hatalmas matracom.

2. Úgy tudok spórolni, hogy tudatosan csinálom. Mióta edzek, a kajálásra költött összeg is megfeleződött még tápkiegészítőkkel együtt is, mert eddig étteremben kajáltam, most mindent magamnak főzök.

3. Felesleges kiadásaim nincsenek (pl. játékok).

4. Bulizni sem járok, max. 1-2 haverral találkozom.

2017. jún. 12. 10:35
 14/15 anonim ***** válasza:

11: NAV-nál vagy?

Néztem ott állásokat, de köztisztviselői bértábla van, az max. nettó 130-140.

2017. jún. 12. 10:35
 15/15 A kérdező kommentje:
12: én is médiában dolgozom :)) Vágó vagyok és animátor. Igen, ez egy teljesen általános fizetés, de az átlagbunkó azt hiszi, hogy mi itt vagyonokat keresünk. Országos szintű a lehúzás.
2017. jún. 12. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!