Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy fáj, hogy míg gyakorlatilag minden ismerősömnek halad előre a szerelmi élete, nekem gyakorlatilag nincs is ilyen?
Figyelt kérdés
Férjhez mennek, de legalábbis komoly kapcsolatuk van, vagy legalább találtak maguk mellé valakit. Nekem évek óta még egy randim sem volt...2016. okt. 16. 12:31
1/21 anonim válasza:
Őszintén? Nem maradtál le semmiről.
Minden kapcsolat csupa kirakat és kompromisszum.
2/21 anonim válasza:
Nekem is fáj,de legalább építem a karrierem, és nem szülök a semmire :D
3/21 anonim válasza:
Milyen boldog lesz veled majd 30 év múlva Cirmi, Kormi, Nyávi és Tappancs a többi 40 macskával együtt...
4/21 anonim válasza:
Kérdező
Irígység, vágy, kétségbeesés? Melyiket érzed?
5/21 anonim válasza:
Hát, én ismerek egy 80 körüli nénit, akinek van 2 gyereke is, de rá se szarnak, a férje pedig meghalt vagy 20 éve. Úgyhogy kizárólag Cirmi, Kormi, Nyávi és Tappancs a társasága.
6/21 A kérdező kommentje:
Fájdalom és elkeseredettség. Ezt érzem.
2016. okt. 16. 12:49
7/21 anonim válasza:
A puja ezért felesleges, de a férjével csak elvoltak, gondolom nem utálták egymást...
8/21 anonim válasza:
Ne aggódj,legalább nem ver át senki,és nem csalnak meg.
9/21 anonim válasza:
En lassan megallapodnek,viszont most ert veget a kapcsolatom. Korulottem meg a babak szuletnek :)
Igyekszem helyrerakni magam,a gondolataim,es orulni az ismerosok oromenek.
sokkal jobb,mint elveszni a negativitasban.
10/21 anonim válasza:
#3 lehet boldogabb lesz a 40 macskájával, mint a másik nőtársa aki nevelheti a gyerekét egyedül, mert a férje elhagyta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!