Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha rosszul vagyok a dohányzó férfiaktól?
Normális.
Egyszer próbáltam dohányzó nővel járni, és borzasztóan zavart.
Azóta nem teszem, nem várom el, hogy leszokjon miattam, engem viszont zavar, így azt gondolom nem egymást keressük.
Szíved joga.
Engem is borzalmasan zavar - az első barátom pedig cigis volt, és elfogadtam, mert hát mégiscsak első volt, DE soha többé nem kellene ilyen ember.
Büdös, egészségtelen, ha bent a lakásban dohányzik valaki, akkor irtó nagy por és mocsok van tőle, ezek mellett pénzpocséklás is. Ja, meg az idegesít, hogy a cigisek általában nem próbálják megoldani a problémát, egyszerűen csak fogják magukat, és rágyújtanak.
Én meg hoppon maradok.
21/L
"ha bent a lakásban dohányzik valaki, akkor irtó nagy por és mocsok van tőle, ezek mellett pénzpocséklás is. Ja, meg az idegesít, hogy a cigisek általában nem próbálják megoldani a problémát, egyszerűen csak fogják magukat, és rágyújtanak. "
Szólt már neked valaki, hogy bolond vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!