Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Együttmaradjak egy 38 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttmaradjak egy 38 éves nővel, ha fiatal lányt akarok, de évek óta semmi nem jön össze velük, vele meg lehetne komolyan tervezni? 40/F

Figyelt kérdés

2017. jún. 10. 16:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a kérdés felmerült benned, akkor ne maradj vele.Ne pazarold az idejét feleslegesen, kíméld meg magadtól.A második tinédzser korodat Nélküle is megtudod élni.
2017. jún. 10. 17:55
 12/16 A kérdező kommentje:
Éppen azért gondolkodom, hogy vele maradok, mert gyereket akarok, és lehet ő még tudna szülni, a húgom is 37 évesen fog szülni. Csak az a baj, hogy az én ízlésemnek túl öreg, de a fiatal lányok 1-2 hónap után lelépnek, se házasodni, se gyereket nem akarnak, volt aki megcsalt.
2017. jún. 10. 18:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én nagynéném 40 évesen szült, de téged ott fog hagyni az a szegény nő és soha nem fogsz gyereket nevelni, max.egy fiatal, megszorult lány a nyakadba akaszt egy gyereket, és te perkálni fogod a gyerektartást, ő meg mással fogja nevelni a gyereket.De ez még a jobbik eset.Valószíűleg egyedül,család nélkül fogsz megöregedni.
2017. jún. 10. 19:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát nem 40 évesen kellene észbe kapni hogy gyereket akarsz. Én nem szülnék egy 40 évesnek az tuti. Sőt hát több lennél mert mire összejövünk majd együtt élünk pár évig minimum 43-44 lennél mikor jönne az első gyerek. Hát kizárt, már öreg lennél, a pasiknál is számít a kor, minél idősebb vagy annál rosszabb géneket örököltetsz át. Am egyik ismim 42 évesen szült, szóval ha annyira tényleg gyerekre vágynál simán lehetne még ettől a nőtől, de neked igazából fontosabb az hogy fiatal párod legyen, a gyerek valójában másodlagos nálad, csak e mögé bújsz. 26/N
2017. jún. 10. 20:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Ha másodlagos lenne biztos nem lennék egy 38 évessel...Még most is próbálok fiatalokkal ismerkedni, de vagy visszautasítanak vagy nem akarnak még családot.Neki meg már van egy 5 éves fia,nagyon aranyos kisfiú, és ha nem találok fiatalt, aki szülne nekem és tőle sem lehet gyerekem, akár ezt a kisfiút is felnevelhetném.Emiatt is nagyon hezitálok.Jobb egy nevelt gyerek,mintha soha nem lenne gyerekem, és pont fiú.Ráadásul a nő azt mondta ő megpróbálkozna még egy gyerekkel,a húgom is könnyen teherbeesett, eddig azt mondják neki az orvosok, hogy egészséges a baba.Én is ismerek több nőt aki 40 felett szült. Ő lenne a lehető legjobb döntés jelenleg, csak zavar a kora.
2017. jún. 10. 21:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 40-es nő vagyok,de még nekem se nagyon kell hasonlóan idős pasi.Nekem is jobban tetszik egy friss huszas,harmincas.Akkor mit vàrsz a 20éves lànyoktól? Ha apakomplexusos,akkor lehet hogy te kellesz majd neki.

A te korodbeli férfiak egyik fő vonzereje a komolysàguk,megbízhatósàguk lenne.Neked meg az nincs.

38 éves nő pedig nem idős.

2017. jún. 12. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!