Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek ma már nem is érdemes bókolni, mert úgyis hátsó szándékot sejtenek mögötte?
Hiába mondom én úgy azt a bókot, hogy teljesen komolyan gondolom - a korábban az adott nőnél próbálkozó férfiak is elő tudták úgy adni, hogy őszintének tűnjenek, aztán átverték a nőt. Emiatt a valóban tisztességes, őszintén bókoló férfiak hátrányba kerültek, sőt, bókolással, a külső dicséretével már alapból elvághatja magát a pasi a nőnél. A nő gondolhatja, hogy "nana, tudom én, mire megy ki a játék, megégettem már így magam, nem veszem be többet ezt a maszlagot".
Mindezek miatt a bók jelentőségét vesztette napjainkra. Talán ennek is beutdható, hogy rengeteg az önbizalomhiányos nő, aki sosem képes magát szépnek látni. A férfiak számára eggyel kevesebb módszer kínálkozik a női szívek meghódítására. Hiába jön tőlem a bók őszintén, az őszinteséget hihetően megjátszó férfiak rendesen lerombolták az esélyeimet.
Mit gondoltok, nem veszített ezzel a világ egy nagyon szép dolgot? Már nem járható út, ha a nekünk tetsző ember külsejét megdícsérjük? Akár még rossz színben is feltüntethetjük magunkat ezt alkalmazva?
nem, az előző téved. főnök SOHA ne dicsérjen meg, akárhogy is néz ki, mert az már zaklatás. Úgy megdicsérhet pl. ha van egy karácsonyi buli, és ott állunk egy csoportban nők, és közösen mindenkit megdicsér, hogy de csinosak vagyunk. Ez belefér.
Egy szinten lévő kollégák, akiket már ismerek egy ideje, megdicsérhetnek visszafogottan, nekem mindegy, hogy néznek ki. De ne kezdjenek el tolakodni.
Ismeretlenek ne bókoljanak a semmiből, mert tolakodásnak számít és kellemetlen.
Én szeretem, ha dicsérnek, csak ne érződjön a férfin, hogy minden nőnél ugyanezzel a mondattal indít. Legyen a bókban fantázia, érezzem hogy valóban úgy is gondolja. Ha olyat dicsér meg amit én is szeretek magamon, az abszolút hihető. Persze, ezt ő nem tudhatja. :)
Bátran bókoljatok férfiak kedvesen, viccesen, őszintén, szenvedéllyel és a jutalmatok nem fog elmaradni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!