Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szánalomból vagy érdeklődés miatt akar velem találkozni egy nő?
Figyelt kérdés
A hölggyel egy egyetemre járunk! 2 hete kb beszélgetünk cheten (eléggé bejön nekem ő). Mivel mindig én szoktam ráírni ezért egy idő után úgy gondoltam, hogy nem is érdeklem mint férfi. Tegnap is beszélgettünk és mondta, hogy vizsgája lesz stb. Nagyon izgult rajta én meg mondtam neki: fogadjunk hogy meglesz a 4-es. A tét az volt, hogy ha én nyerek akkor találkozunk kettesben. Ma mondta, hogy 5 kapott és mennyire örül neki. Kérdezte velem mi újság én meg mondtam, suliba vagyok és szomorú amiatt mert elbuktam a fogadásunkat. Erre csak az volt a válasza: . Hogy lásd kivel van dolgod fogadás nélkül is találkozhatunk. Most ez olyan szánalmasnak érzem! Vagy csak én gondolok bele többet mint ami van?2017. jún. 9. 23:25
1/6 anonim válasza:
Ez nem szánalmas dolog, szerintem ez kedves gesztus hogy azok után is találkozik veled miután elbuktad a fogadást.
2/6 anonim válasza:
Ebben tényleg semmi szánalmas nincs. Plusz a nők nem igazán találkozgatnak férfiakkal szánalomból...
3/6 anonim válasza:
Haver. Találkozik veled. Örülj neki. Gondolkozz kicsit pozizívabban mert így eldogod szúrni és nem lesz meg a csaj.
4/6 anonim válasza:
B+ Vagy ne foglalkozz a nőkket és akkor tényleg ne vagy ha foglalkozol velük és eljutsz odáig végre egyel, hogy hajlandó veled találkozni akkor örüljél és ne ilyen baromságokon agyalj. Találkozni akar ő már régen szerintem és ez a nem túl határozott meghívásod így most kapóra jött neki. Lehet 4-est kapott csak direkt mást mondott, hogy így örvendeztessen meg, hogy mindenáron találkozni akar veled. Ez is lehet, de te f,szságon kattogsz.
Mennyire örültem volna én egy ilyennek, ha bármelyik nő is legalább ennyire találkozni akart volna velem valaha akikkel neten írogattam.
5/6 anonim válasza:
Egy nő senkivel nem találkozik szánalomból.
Csak nem akarta beismerni, hogy érdekled.
Menj el a randira, és sok sikert. Rajtad (is) áll!
6/6 anonim válasza:
Ha en lennek a sztoriban a lany, en is igy fogalmaztam volna, meg ha te is lennel a vilag legjobb pasija es megvesznek erted. A na jo, akkor megiscsak elmegyek veled randizni szituban a nö iranyit, a figyu nem akarsz megicsak talalkozni-ban meg nyilvan nem. Nem tudom jobban megfogalmazni, de lenyegeben meghivatta magat randira veled, ugy hogy meg te görcsölsz, hogy bejössz e neki. 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!