Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan. Miért taszító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan. Miért taszító a nőknek ha egy srácnak nagy feneke van? Úgysem azt kell néznie egész nap. F21

Figyelt kérdés
Van akit nem annyira zavar?
2017. jún. 9. 23:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, neked minden nő bejön?

Had válasszuk már meg, kivel akarunk kapcsolatot!

És valszeg nem csak a popóddal van a gond.

2017. jún. 9. 23:11
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
Akinek nagy a feneke, az általában hájas is, ami nem egy vonzó dolog.
2017. jún. 9. 23:13
 3/14 anonim ***** válasza:
37%

Nekem nem tetszik ha a srácnak nagy feneke van. Nem tudnám megmagyarázni miért, egyszerűen nem tetszik.

A férfiaknak általában nincs nagy fenekük, és ezért talán szokatlan, ha olyat látok, akinek viszont nagy. Szerintem nem áll jól egy férfinak a nagy fenék. Ennyi.

A férfiaknak is vannak olyan dolgok, amik nem tetszenek nekik, nem találják vonzónak. Ilyenek vagyunk, különbözőek, mindenkinek más tetszik, nem tehetünk róla, nem kell ez miatt kiakadni. Biztos van olyan lány akinek bejön a nagy fenék.

2017. jún. 9. 23:18
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Most komolyan, miért taszító ha egy nő hájas és csúnya? Úgyse őt kell bámulnod egész nap.
2017. jún. 9. 23:25
 5/14 anonim ***** válasza:
Nálam nincs befolyással mekkora egy srác feneke ha alapvetően jó kapcsolatom van vele, nálam ez nem mérvadó. Nem ez alapján fogok valakit elítélni.
2017. jún. 9. 23:26
 6/14 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy?

Hány kg vagy?

Milyen alkatod van, így őszintén megmondva, anonim módon?

2017. jún. 9. 23:27
 7/14 anonim ***** válasza:

Mert gusztustalan,valoszinűleg kövér az illető.

Had várjon mar el mindenki amit akar ,annelkül hogy akarkinek magyarazkodnia kelljen.

N25

2017. jún. 9. 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:

Az én párom atletikus alkat, de olyan nagy a feneke :D

De imádom. :D

22L

2017. jún. 9. 23:29
 9/14 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Azért ez nem egy vonzó alak,na.

Ha ugyan duci vagyok,de csöcsös-segges ,nyugodtan mondhatom,hogy ez az alkat pasiban nekem kizáró tényező.Jó,valakinek meg én vagyok sokk,ezt is tudom.

Amúgy ha egy férfi csak seggesedik,annak valami betegsége van,mert legalább egy vérfertőző házasság volt a családjában és rajta üt vissza. (Nem véletlen vannak olyan betegségek,amik csak a zsidók közt fordulnak elő,ha már belinkeltem Neill Goldmant a Family Guyból).Tutankhamnak is ezért volt anno széles a csípője és keskeny a mellizma.Ott is a szülők egymás unokatestvérei voltak.

2017. jún. 9. 23:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Mert a nagy fenék nőies adottság, a hetero nőket meg nem vonzza ez.
2017. jún. 10. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!