Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő aki ebben az országban családalapítást és gyerekeket akar, akkor vagy 15-20 évvel idősebb férfi, vagy külföldi pasi?
Sok nő már 25-30 éves korában gyereket akar, bár már egyre többen inkább 30-35-re teszik át ezt a családalapítás projektet. Ebben az országban nagyon ritka az olyan, hogy egy fiatal férfi saját lakást tudott teremteni, vagy ha igen akkor is a szülei vették neki. Bizony már nem úgy van mint a régi rendszerben, hogy az állambácsi minden dolgozó jóembernek 20 évesen saját lakást épített.
Egyre több olyat látok, hogy 25 éves csak 40 éves pasihoz megy feleségül és teherbe esik tőle. Egyre több olyat ismerek, hogy kiment külföldre és ott keresett magának férjet, vagy éppen Budapesten ismerkedett megy egy külföldi pasival akivel kiköltözött. Akik meg magyar pasit akarnak, és itt akarnak családot alapítani azoknak marad a 15-20 évvel idősebb mackó. Ezért is van ennyi 20-30 éves pasi egyedül.
Ti is ezt látjátok az ismerőseitek körében?
"Egy másik fontos tényező az is még, hogy sok 25-30-as férfi gyakran játszik a nőkkel ismerkedéskor: tesztelik őket, beugratják és minden mást is csinálnak még velük, de hogy ez miért ennyire öröm nekik, miért ettől lesznek kemény férfiak, nem értem."
Komolyan, mikor ezeket a dolgokat olvasom, hogy mit tesznek randin, hogy szinte nem is dolgoznak, 0 jövőkép, és a többi, akkor mindig eltöprengek, hogy miért van mégis annyi férfi egyedül, akinek van munkája, aki nem tesztelgeti a nőket...
Nem lehet, hogy valami piszok rosszul működik a kiválasztás terén?
Én azt látom az ismerősi körömben, hogy potyognak a babák a korosztályomban (23 vagyok), vagy sok helyen már pár éves a gyerkőc (minden ilyen ismerősömnek magyar, max pár évvel idősebb párja van)
Olyat meg még nem láttam, hogy valakinek a szülők vesznek lakást. Lehet, hogy a Rózsadombon ez megy, mifelénk nem divat.
Mi pl a párom szüleinél lakunk és gyűjtögetünk saját házra, aztán majd a gyerek témáról beszélünk pár év múlva, de mindenképp Magyarországon fogunk élni (a párom is magyar, és 24 éves, szóval egyik se talált)
20-as vagyok, köszönöm, hogy írtál. Az a gond amúgy, hogy rengeteg a "gyomnövény szerű", populista média által átmosott fejű, teljesen összezavarodott 20-30-as, ezért skandálják ugyanazokat a szövegeket szinte minden csajnak, tesztelésekkel, mindennel együtt.
Az okozza a nagy kavarodást, hogy sajnos engedik a mai 20-30-asok azt, hogy a populizmus belep.fázzon az ízlésükbe párválasztáskor úgy, hogy pár évente megmutatják nekünk a médiából, hogy milyen csávók és csajok kell nekünk tetszedjenek, rengetegen ezt el is hiszik, de azt közben nem veszik észre, hogy pl. a plázatöltelék csávó/csaj külsővel együtt jön egy mérhetetlenül önző, viszonzást nem ismerő, szintén diktált jellem. Listát tudnék írni azokról a műsorokról és pl. divatlapokról is akár, ahol szintén ezek az önző és bunkó plázatöltelékek jelennek meg. Ugyanakkor sajnos a rendesebb férfiak és nők is próbálnak átváltozni plázás külsőbe, ami rengeteg energiát és anyagiakat fogyaszt, hiszen a csodás kapitalizmusban vagyunk. Ennek az az eredménye, hogy mi, a hétköznapi külsejű és szerény fiatalok nem látjuk meg a rendes srácokat és csajokat a plázakülsős bagázsban, a rendes srácok és csajok pláza külsővel pedig nem találják meg a hozzájuk hasonló rendeseket és művelteket a pláza stílusúak között. Egy fontos előrelépés lenne, ha plázás csajok olykor natúr arccal járkálnának, plázás srácoknak pedig kevesebb kocka lenne a hasukon, így mindkettőnek látszódna a természetessége, azon belül is a természete, jelleme, arcvonásai.
#23: EZ nem új dolog, évtizedek (századok) óta így megy. Divat mindig is volt.
Én 30 felett megengedem magamnak azt a luxust, hogy ne akarjak mindenkinek megfeleni. SImán elhagyom a lakásom smink nélkül, ha szabadidős programra megyek, vagy csak vásárolni ugrom le.
Munkahelyen egy enyhe smink kell, de nem vakolat (a szempillám is szőke). Nem öltözök ribinek, de ha kell, tudok dögösen kinézni. Hétköznapokon szolid elegancia, vagy laza megjelenés. Nem fogok magamból ribit csinálni. Ráadásul pont nem vonzanak azok a férfiak, akik erre ugranak.
Még senki nem tette szóvá, hova tűnik a sminkem a strandon, és miért szőke a pillám fekete helyett. Normális pasi tudja, hogy egy nő nem baba, hanem ember.
Szőkét akart? Kapott!!! De akkor minden szőke :D
Nem nemzetiség függő,ki az,aki 30 körül érett az apaságra. Amennyit csalódtam a magyar pasikban,nekem férjnek és a gyerekem apjának biztos nem kéne.(ha valaki férfiként írja,hogy ő nem kér a magyar nőktől,azt is megértem,sajnos.)
Azért látok arra példát,hogy egyetemi évek alatt összeköltöznek albiba,de keveset,ami túlél pár évnél többet.Mondjuk ez már mindkét felen múlik,mennyire passzolnak,mennyire tudják kezelni a konfliktusukat,stb.
Nem feltétlenül, de gazdaságilag ki van mutatva, hogy kiesett egy generáció, tehát nem 20-25/40-45/60-65,hanem 30-40/60-70,körülbelül, a férfiaknál a lépcsőfok.
Másképpen, évről évre kevesebb a dédnagypapák száma az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!