Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő aki ebben az országban családalapítást és gyerekeket akar, akkor vagy 15-20 évvel idősebb férfi, vagy külföldi pasi?
Sok nő már 25-30 éves korában gyereket akar, bár már egyre többen inkább 30-35-re teszik át ezt a családalapítás projektet. Ebben az országban nagyon ritka az olyan, hogy egy fiatal férfi saját lakást tudott teremteni, vagy ha igen akkor is a szülei vették neki. Bizony már nem úgy van mint a régi rendszerben, hogy az állambácsi minden dolgozó jóembernek 20 évesen saját lakást épített.
Egyre több olyat látok, hogy 25 éves csak 40 éves pasihoz megy feleségül és teherbe esik tőle. Egyre több olyat ismerek, hogy kiment külföldre és ott keresett magának férjet, vagy éppen Budapesten ismerkedett megy egy külföldi pasival akivel kiköltözött. Akik meg magyar pasit akarnak, és itt akarnak családot alapítani azoknak marad a 15-20 évvel idősebb mackó. Ezért is van ennyi 20-30 éves pasi egyedül.
Ti is ezt látjátok az ismerőseitek körében?
9-es azért, mert ahogy elnézem a fiatal pasikat, rengeteg közülük csak bulikázni akar, meg minden jó nőt megdugni, esetleg még az egész hetet végiglógni a haverokkal vagy a kocsmában kotlani.
Felelősségről élből nem hallottak, és tehernek érzik ha akár egy fűszálat is keresztbe kell tenni a másikért.
Kérdés, így hogyan tudnának felnevelni egy gyereket, miközben még ők is azok?
#14: Nem mindenki pasi ilyen. Vannak, akik megértek rá.
Amúgy a nők sincsenek elmaradva, tele a szórakozóhelyek 30+-os nőkkel, akiket semmi más nem érdekel, csak a buli.
Találkoztam olyan 35 éves núvel, aki kikérte magának, hogy ő érett nő, ő egy fiatal lány. Pasikban is van ilyen, 40-50-60 éves azt hiszik, hogy tinik.
Ettől színes a világ. Mindenki máskor érik, a szabályok, elvárások eltűntek.
Ebben a káoszban kell megtalálni azt, aki akkor van ott, ahol mi :)
"Amúgy a nők sincsenek elmaradva, tele a szórakozóhelyek 30+-os nőkkel, akiket semmi más nem érdekel, csak a buli.
Találkoztam olyan 35 éves núvel, aki kikérte magának, hogy ő érett nő, ő egy fiatal lány"
Ez az amit korábban írtam.
Megpróbálnak még egyszer egyetemista lánynak látszani, fiatalabb pasival kezdeni, etc...
(exem ugyanígy lépett le, azóta ezt az életet éli, mert családhoz még fiatal, pedig elmúlt már 35. Azt hittem, hogy csak engem koptat le ezzel a dumával, tévedtem)
A kérdés kiírója már megint egy elkeseredett pasas.
Miért nem nyomulsz jobban a csajokra?
#2 persze.. belehelyezni a formás kis hátsódat az egzisztenciába kényelmesebb és egyszerűbb, mint közösen megdolgozni érte.
Bár nem is lepődöm meg rajta, hisz volt kitől tanulnod!
Kérdező, ezt nagyon jól látod és bizony komoly a kérdés.
Az általad említettekhez add még hozzá azokat a magyar 30-as férfiakat, akik otthon laknak a szülőkkel, de nem csak átmenetileg, hanem ott tervezik a családalapítást is, nekik ott a Kényelmes és várják a naív csajt, akivel meg lehet mindent csinálni.
Szerintem nagyon felelőtlen sok mai 25-30-as férfi-srác, ami a karrierjét illeti, illetve sokan mi úgy össz.-ben, hogy alig gondolunk bele: 100-150ezer forint havonta nem elég ahhoz, hogy ingatlant vásároljunk pár éven belül.
Egy másik fontos tényező az is még, hogy sok 25-30-as férfi gyakran játszik a nőkkel ismerkedéskor: tesztelik őket, beugratják és minden mást is csinálnak még velük, de hogy ez miért ennyire öröm nekik, miért ettől lesznek kemény férfiak, nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!