Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez rossz tulajdonságnak számít, egy férfiban? 21/F
Sziasztok :)
Egy elég "csúnya problémával" (Ha annak lehet nevezni) nézek szembe. Gyerekkoromtól kezdve érzékeny típus vagyok. Az elmúlt időszakban (elmúlt 1 év) több lány is, akivel ismerkedtem, a következőt mondta - szinte szóról szóra mindenki ugyanúgy: Több szeretetre és törődésre van szükségem, mint sok lánynak. Vajon e miatt nem marad mellettem egy lány sem? Igen, romantikus és érzékeny vagyok... nagyon törődő és nagyon ragaszkodó. Könnyen szeretek meg valakit, és piszokul nehezen engedem el. Ez annyira rossz?!
E mellett természetesen erős is tudok lenni: a munkám nem a legkönnyebb (mentőzök - így valahol érthetőnek tartom, ha vágyok egy kicsi különleges szeretetre.. nagyon nem könnyű); dolgozok, küzdök, igyekszek egy bizonyos műveltségi szintet elérni és megtartani (viszonylag sokat olvasok és igyekszem minnél több dologhoz érteni, hozzászólni - persze nem vagyok géniusz :)) ). Értek a házimunkához (főzéstől, takarítástól elkezdve a szerelésig, könnyebb asztalos munkákig bármit elrendezek). Az utóbbi időben az önbizalmammal sincs hatalmas probléma; még vannak gondjaim e téren de az elmúlt években fejlődtem kicsit; nagyon nem volt önbizalmam soha. Külsőre egyszerű ember vagyok, vékony, sportos (ez nem látszik, de örökmozgó vagyok.. és hiába eszek napi 6x, nem látszik; nagy a fogyasztásom :) ). Annyira rossz dolog ez az érzékenység?
Remélem kapok tőletek néhány hasznos és normális választ, tanácsot. Köszönöm!
UI: Ha valaki könnyebben tudna erről beszélni velem üzenetben, nyugodtan írhat. Ha pedig itt könnyebb írni, akkor itt fogadom örömmel
21/F
Nem hiszem, hogy az lenne a probléma hogy érzékeny vagy, hanem nem találtál olyan lányt aki úgy mutatja ki a szeretetét, ahogy neked arra igényed lenne rá. Minden embernek más igényei vannak, neked olyan kell aki hasonló hozzád ebben. Nem kell kétségbe esned, ha nem vagy annyira érzékeny hogy egy kiscica láttán elsírod magad, akkor semmi gond nincs ezzel. Bár arra figyelni kell, hogy ez a "szeretetéhség" azért bizonyos határon belül legyen: ne telepedj azért a párodra és ne menjen ez át birtoklásvágyba vagy féltékenységbe. Tehát ha sikerül valamennyire "visszafognod" magad és kiegyensúlyozott lenni, akkor nem lesz gond.
25/N
Jó, először is magadat szedd rendbe, és csak utána kezdj egy másik emberrel komolyabb dolgokba.
Amíg annyira instabil vagy, hogy egy támaszték nélkül felborulsz, addig nem vagy méltó társ! És férfi sem.
Azért fogod ki az ilyen lányokat, mert ők is támasztékra vágynak. És ketten együtt úgy gondoljátok, hogy egymást támasztva, mint két részeg idióta majd eljuttok valameddig.
Pontosan az első árokig fogtok eljutni.
Olvass önismereti és pszichológiai anyagokat. Ajánlom pl Csernus: A férfi című könyvét.
Kérdező!
Sajnos, azt kell mondjam, hogy igen, rossz tulajdonság.
A nők nem kedvelik az ilyen férfiakat. A tapló parasztokra buknak. Ha nőt akarsz, változnod kell. Légy tahó, ne vedd emberszámba a nőket; attól nedvesednek, ha nem pitizik a férfi.
Nem tapló paraszt kell, de sokaknak ijesztő és ragacsnak hat ha a másik túl korán mutat túl sok érzelmet. Nekem ehhez idő kell, egy két hetes ismertségbe nekem nem fér bele a szerelemvallás, állandó egymáson csüngés stb.
Kérdező szerintem eleinte legyél kicsit távolságtartóbb, nem tudom mit hogyan csinálsz meg nyilván neked bizonyos lépések nem tűnnek korainak, de másokat megrémíthet.
Pl volt olyan udvarlóm aki a megismerkedésünk másnapján már randira hívott, a harmadik nap is menni akart valahová, 3-4 nap múlva pedig felhívott este mert hiányzott neki a hangom. Lehet, hogy benne másodpercek alatt kialakultak érzelmek, de bennem nem és taszított a viselkedése.
#8:
Tanulságos hozzászólás. Ha megismerkedem egy nővel, semmiféle érzelmet nem fogok mutatni,biztos ami biztos alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!