Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek milyen férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen férfiak folyamodnak internetes társkeresésre?

Figyelt kérdés
Hogy lehet, hogy ők az életben nem tudják megtalálni a társukat?
2017. jún. 6. 16:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én azért neten ismerkedek,mert szórakozni járni nincs elég pénzem. Munkahelyemen nincs nő. Utcán szinte lehetetlen. Boltban megint nem alkalmas.Szóval nem kell leírni egyből aki ott keres társat. Normális psi vagyok. Szóba is állnak velem a neten.
2017. szept. 28. 19:24
 12/13 anonim ***** válasza:
nincs időm mindhez odamenni, tudatni velük h létezem, társkeresőn legalább ir magáról vmit ami kiindulási alap lehet, az utcán csak annyit látok h tetszik vagy sem, max a testbeszéde árulkodik a jelleméről, sosem okozott problémát élőben hozzászólni bárkihez.
2017. szept. 30. 17:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk olyanok, akik eloben nem talaltak meg a parjukat?

Vagy eloben is keresik, de ugy vannak vele, hogy ez meg egy plusz esely szamukra?

Vagy pl. mas okbol preferaljak a netes tarskeresest?

Ezer oka lehet annak, h valaki miert nem talal maganak part eloben.

De hogy ne csak altalanossagokat irjak, vegyuk az en peldamat: matematikuskent az ismeretsegi / barati koromben eleg durvan ferfi-tobblet volt. Emellett igenylem, hogy a lany amellett, hogy szimpatikus, szellemileg is a tarsam tudjon lenni - maris tovabb szukult a kor.

Az ember nezelodik az ismeretsegi koreben, az ismerosei ismeretsegi koreben, es ha olyan helyen jar, akkor nyitva tartja a szemet - es igy mondjuk talalkoztam eletemben eloben olyan kb. 10en nehany lannyal, akik felkeltettek az erdeklodesemet (mert ehhez mondjuk egy csinos pofinal lenyegesen tobb kell).

Aztan amikor az ember probalkozik, akkor megint tovabbszukul a kor:

- nehanyan mar foglaltak kozuluk

- nehanyan "epp nem akarnak ismerkedni"

- nehanyukrol kiderul, hogy jobban megismerve oket mar nem is olyan szimpatikusak

- nehanynal csak szimplan nem passzolunk valahogy ( a kezdeti alap szimpatiat egyszeruen nem tudjuk tobbre valtani)

- nem kevesnel en vagyok a toketlen / bena / hulye (hat ja, ha az ember valogatos es meg idorol idore bena is, az nem egy tul jo kombinacio)

- nehannyal meg osszejon valami, kivel komolyabb, kivel kevesbe.

Aztan idovel azoknak is vege, es akkor ott all az ember egyedul ugy, hogy a lehetseges forrasait lenyegeben mar kiaknazta. A tagabb ismeretsegi korben mar nem maradt szobajoheto egyedulallo jelolt. Az olyan szobajoheto programoknal, amikre meg ugy szivesen megyek, nem talaltam. Most probalhatok egyre ujabb es ujabb otleteket kitalalni, hogy hova menjek meg el hatha lesz valami alapon, de ez azert eleg sok befektetett ido meg energia, es a megterulese meg eleg gyer. Igy meg egy ido utan rohadt faraszto, mert csak azert eljarni helyekre, hogy hatha lesz ott egy megfelelo lany, az azert nem tul szorakoztato.

Akkor ennel mar sokkal logikusabb meg hatekonyabb mindenfele szempontbol, ha az ember feliratkozik egy tarskeresore.

Egyreszt ott osszegyulik csomo ember, aki elvileg mind tarsat keres (na persze tudjuk, hogy a valosagban ez azert nem teljesen igy nez ki, de meg mindig sokkal jobb a helyzet, mintha tandom elmennek valahova, hogy hatha talalok ott valakit, aki eppen szinten tarsat keres).

Masreszt viszonylag kis energia- es idobefektetessel tudom szurni, hogy ki az, akibe erdemes lehet komolyabb energiat olni - pl. ha egy normalis adatlapot nem tudott osszerakni, meg nem tud ket ertelmes mondatot leirni, akkor maris tudom, hogy nem nekem valo, hiaba mondjuk bajos a pofija.

Emellett ha eloben epp ugy hozza, hogy szembejon egy megfelelo jelolt, meg mindig ugyanugy meg lehet probalni ott is.

Amugy meg nekem idovel bevallt a tarskereso, bar meg kellett erte dolgozni - es idonkent szenvedni. De nem is szorakozasnak regisztral fel egy ilyenre az ember.

2017. szept. 30. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!